Content Editor

sinema_header.jpg

ŞEHİR'li Sinemacılara Kültür Bakanlığı'ndan Destek

ŞEHİR İletişim Fakültesi öğrencileri Abdullah Şahin ve Serek Bilici, T. C. Kültür ve Turizm Bakanlığı'ndan kısa film yapım desteği kazandılar.
T. C. Kültür ve Turizm Bakanlığı Sinema Destekleme Kurulu 27-28 Mayıs 2014 tarihlerinde Ankara’da gerçekleştirildi. Sinema Destekleme Kurulu  belgesel film yapım, kısa film yapım, animasyon film yapım ve senaryo ve diyalog yazım ve geliştirme dallarında 951 adet projeyi değerlendirdi.
ŞEHİR İletişim Fakültesi Sinema ve Televizyon Bölümü öğrencilerinden Serek Bilici "Ab-ı Hayat" projesi ile, Abdullah Şahin ise "Meleke" projesi ile 951 proje arasından ilk 50'ye kalarak kısa film yapım desteği almaya hak kazandılar.
ŞEHİR'li öğrenciler kazandıları maddi destek ile projelerinin çekim ve kurgu çalışmaları için gerekli bütçeyi temin etmiş oldular.