Content Editor

header1.png

ŞEHİR İngilizce Hazırlık Programı, Pearson Assured Akreditasyonuna layık görüldü

İstanbul Şehir Üniversitesi İngilizce Hazırlık Programı, düzenli kalite teminatı ve nitelikli gelişim desteği sunan uluslararası kalite kuruluşu Pearson Assured tarafından akreditasyona layık görüldü.
Bu akreditasyon sayesinde ŞEHİR İngilizce Hazırlık Programı’nın kalite prosedürlerinin geçerliliği ve güvenilirliği kanıtlanmıştır. Bu çerçevede, ŞEHİR İngilizce Hazırlık Programı’ndaki her öğrencinin yüksek ve aynı kalitede eğitim aldığı ve programın kalite konusundaki ciddiyeti Pearson Assured teminatı altına alınmıştır.
Söz konusu akreditasyon kapsamında Pearson Assured tarafından her yıl düzenli ziyaretler gerçekleştirilerek, garanti altına alınan standartların devamlılığı sağlanacaktır.