Content Editor

H1.png

ŞEHİR Sinema ve Televizyon Bölümü öğrencisi Mutlu Kurnalı'ya birincilik ödülü

15.02.2016
İstanbul Şehir Üniversitesi Sinema ve Televizyon Bölümü öğrencisi Mutlu Kurnalı'nın yönetmenliğini yaptığı ve çekimleri Bursa'da gerçekleşen "ON" isimli film, Eğitim-Bir-Sen tarafından düzenlenen 2. Kısa Film Yarışmasında birincilik ödülünü kazandı. Bu seneki konusu "Örgütlenme" olarak belirlenen yarışmaya değişik üniversitelerden yüzün üzerinde film katıldı.
Birincilik ödülünü kazanan "ON" isimli filmde Sinema ve Televizyon bölümü öğrencilerinden Serek Bilici oyuncu, Ahmet Serdar Karaca kamerada, Furkan Utku Gerçik ses tasarımı ve miksajında, Barış Ziya Çelik ve Burak Kaplan ise kurguda görev aldı.
Mutlu Kurnalı'ya ödülü, 13 Şubat 2016 tarihinde Antalya'da düzenlenen ödül töreninde takdim edildi.
ŞEHİR Sinema ve Televizyon Bölümü öğrencilerimizi kutluyor ve başarılarının devamını diliyoruz.