PSİKOLOJİK DANIŞMA VE REHBERLİK MERKEZİ

Hem genç yetişkinlik çağına özgü hem de üniversite hayatına uyum süreçlerinde yaşanabilecek her türlü duygusal, sosyal ve ruhsal ihtiyaçta, ŞEHİR Psikolojik Danışma ve Rehberlik Merkezi öğrencilere destek olmaya hazır.

Danışma hizmetleri tüm öğrencilerimize açık ve tamamen ücretsiz. Haftaiçi, mesai saatleri arasında yararlanabileceğiniz danışmanlık hizmeti için pdrm@sehir.edu.tr adresine e-mail atarak randevu almanız yeterli olacaktır.

Birimdeki uzman klinik psikologlar, bireysel psikoterapi, bireysel danışmanlık görüşmeleri ve grup çalışmaları yoluyla öğrencilere destek oluyor. Bütün görüşmeler ve değerlendirmelerin, gizlilik ve tarafsızlık ilkesine tabi olduğu ŞEHİR Psikolojik Danışma ve Rehberlik Merkezi’nde öğrenciler, gönül rahatlığı ve güvenle problemlerini, duygu ve düşüncelerini paylaşabiliyorlar.

İletişim:
pdrm@sehir.edu.tr
Klinik Psikolog Zeynep Özgüven (Dahili: 9993)
Klinik Psikolog Merve Tunay Dünya (Dahili: 9271)
Güney Kampüsü 1. Kat
Çalışma saatleri: Pazartesi-Cuma / 08:30-17:30