Content Editor

spork.jpg

SPOR ETKİNLİKLERİ OFİSİ

ŞEHİR’de spor aktivitelerine öğrencilerin birbirlerini tanımaları, arkadaşlık ve dostluk ilişkilerini zenginleştirmeleri ve sağlıklı yaşam alışkanlıkları kazanmaları için özel bir önem veriliyor.

ŞEHİR’de kampüste, konukevlerinde ve anlaşmalı tesislerde; basketbol, voleybol, futbol, badminton, masa tenisi, binicilik, yüzme, step aerobik ve fitness gibi farklı branşlarda gerçekleştirilen spor faaliyetlerine katılma imkanı bulacaksınız. Öğrencilerin yanı sıra çalışanların da katılımına açık olan spor etkinlikleri, ŞEHİR ailesine sportif yaşamın yanı sıra dayanışma ruhunu da kazandırıyor.

Basketbol, masa tenisi ve futbol gibi alanlarda şimdiden üniversite içi ve üniversiteler arası turnuvaların düzenlendiği ŞEHİR’de Turkuaz-Siyah formalarımızı hazırladık, büyük başarılara imza atmak için sizleri bekliyoruz.

İletişim:
spor@sehir.edu.tr
44 44 034 / Serkan Demir (Dahili: 9208)
Güney Kampüsü -1. Kat