Content Editor

etkinklik.png

Öğrenci Kulüpleri

Öğrenci Kulüpleri akademik çalışmaların tamamlayıcı unsuru olarak üniversite yaşamının ayrılmaz parçalarıdır. Akademik çalışmalarının yanında entelektüel becerilerin de geliştiği, iletişim kurmaya olanak veren, proje ve fikirlerin organize bir sosyallikle hayat bulduğu etkin ve üretken ortamlardır.

İstanbul Şehir Üniversitesi Öğrenci Kulüpleri, bilimsel ilerlemeyi değerlerle destekleyen, uluslararası bir vizyon kazanma hedefinde olan ŞEHİR’li tüm fikir ve proje ekiplerine, bireysel ve grup girişimleri için gerekli öngörü ve fikir altyapısına sahip atmosferi öğrencilere sunabilecek bir çeşitliliğe sahiptir. Kariyer hedefi olan öğrenciler için kendilerini sınama fırsatı oluşturan ŞEHİR Öğrenci Kulüpleri aynı zamanda sosyal ve kültürel faaliyetlerle öğrencilere kendilerini rahat ifade edebilecekleri bir ortam da sunuyor.

ŞEHİR’de üniversitenin iyi, doğru ve güzeli aramak, anlamak ve paylaşmak misyonuyla paralel faaliyetler yürüten, farklı alan ve disiplinlerde çok sayıda öğrenci kulübü bulunuyor. Şehr-i Fotoğraf Kulübü,  Şehrin Tiyatrosu Kulübü, Sosyoloji Dükkanı, Müzik Kulübü, Genç Girişimciler Kulübü, İşletme Kulübü, Mühendislik Kulübü, ITEC, IDC International Debating Club, ŞEHİR Münazara Kulübü, Genç TEMA Kulübü, İletişim Kulübü, Gastronomi Kulübü, Geleneksel Okçuluk Kulübü, Psikoloji Kulübü, Kulüp Kültürel, Liderlik Kulübü, Diplomasi Kulübü, Şehir Hatları Gezi Kulübü, Polithink Politika Kulübü, Uzak Doğu Sporları Kulübü, Hukuk Kulübü, Genç Yeşilay Kulübü, Şehir Gönüllüleri, Cine Club ve ŞEHİR Tarih Kulübü, ŞEHİR'de faaliyet gösteren başlıca kulüpler arasında yer alıyor.

Öğrenci etkinliklerinden fotoğraflar için tıklayın.
2015 Öğrenci Kulüpleri Fuarı filmi için tıklayın.

clubs@sehir.edu.tr

twitter/SehirClubs