2016 - 2017 AKADEMİK YILI ÖĞRENİM ÜCRETİ

TC ve KKTC uyruklu öğrenciler:

2016-2017 Akademik Yılında Üniversitemize kayıt yaptıracak öğrenciler için öğrenim ücreti; Psikoloji ve Hukuk lisans programlarında KDV dâhil yıllık 35.000 TL, diğer lisans programlarında KDV dâhil yıllık 32.000 TL'dir. İngilizce Hazırlık Programı’nda okuyacak tüm öğrenciler için (Psikoloji ve Hukuk dâhil) İngilizce hazırlık sınıfı ücreti KDV dâhil yıllık 32.000 TL'dir.

2016-2017 Akademik Yılında Üniversitemize kayıt yaptıracak Meslek Yüksekokulu öğrencileri için öğrenim ücreti KDV dâhil yıllık 20.000 TL'dir.

Öğrenim ücreti sadece, Üniversitemizle Üye İşyeri Sözleşmesi imzalayan bankaların kredi kartlarına ilave taksit kampanyaları ile yıllık ödemede Bonus 8, Paraf 12 ve World 12 taksit, dönemlik ödemede ise Bonus 6, Paraf 8 ve World 8 taksit imkânı ile ödenebilir.

Öğrenim ücretinin yıllık peşin veya kredi kartı ile tek çekimde ödenmesi durumunda %5, dönemlik peşin veya kredi kartı ile tek çekimde ödenmesi durumunda %2 peşin ödeme indirimi uygulanmaktadır.

Öğrenim ücreti ve konukevi ücretleri her yıl Mütevelli Heyeti tarafından fiyat ve maliyet artışları dikkate alınarak Temmuz ayında açıklanan TÜFE oranından daha yüksek olmamak üzere yeniden belirlenir.

Uluslararası öğrenciler:

2016-2017 Akademik Yılında Üniversitemize kayıt yaptıracak öğrenciler için lisans ve İngilizce Hazırlık Programı öğrenim ücreti KDV dâhil 13.200 USD'dir.

Öğrenim ücretinin yıllık peşin veya kredi kartı ile tek çekimde ödenmesi durumunda %5 peşin ödeme indirimi uygulanmaktadır.

İstanbul Şehir Üniversitesi'nde çeşitli oranlarda burs olanakları da mevcuttur. Uluslararası lisans öğrenci bursları hakkında bilgi almak için tıklayınız.