Tecrübe Paylaşımı Serisi - 9

KONUŞMACI:
Hüseyin Balcı
Genel Müdür, BİZİM TOPTAN SATIŞ MAĞAZALARI

Lisans eğitimini Anadolu Üniversitesi Maliye Bölümü'nde tamamlayan Hüseyin Balcı, kariyerine 1997 yılında Yıldız Holding A.Ş. şirketlerinden Atlas Gıda Pazarlama A.Ş.’de Zincir Mağazalar Satış Temsilcisi olarak başlamıştır. Sonrasında sırasıyla Rekor Gıda A.Ş. Satış Operasyon Müdürü ve Satış Müdürü, Merkez Gıda A.Ş. Satış Operasyon ve Planlama Grup Müdürü, Genel Müdür Yardımcısı, Genel Müdürü, Atlas Gıda A.Ş. Genel Müdürü, Ülker Bisküvi A.Ş. Ticaret Genel Müdürü görevlerinde bulunmuştur. 2013 yılı başında Türk Telekom Grup Şirketlerinden Avea İletişim Hizmetleri A.Ş.’de Satış Genel Müdür Yardımcısı olarak görev alan Balcı, son olarak Türk Telekom Grubunun Bireysel Satışlarından Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı olarak görev yapmaktaydı. Balcı, 2017 yılından bu yana Bizim Toptan Satış Mağazaları firmasında Genel Müdür olarak çalışma hayatına devam etmektedir.