2017-2018 Akademik Yılı Güz Dönemi Kurumlar Arası Yatay Geçiş Başvuru Sonuçları
8.08.2017
2017-2018 Akademik Yılı Güz Dönemi Kurumlar Arası Yatay Geçiş Başvuru Sonuçları ve Kayıt İşlemleri

​​​​​​İLETİŞİM FAKÜLTESİ

NAZLICANCEVİZOĞLUSİNEMA VE TELEVİZYON (TÜRKÇE)KABULASİL

İNSAN VE TOPLUM BİLİMLERİ FAKÜLTESİ

FATMA BEYZATURANPSİKOLOJİ (TÜRKÇE)KABULASİL
FEYZAGÖRPSİKOLOJİ (TÜRKÇE)KABULASİL
MUHAMMETKAYAOĞLUPSİKOLOJİ (TÜRKÇE)KABULYEDEK
EBRANURULEMAPSİKOLOJİ (TÜRKÇE)KABULYEDEK
MERYEM NURTAYFURPSİKOLOJİ (TÜRKÇE)REDKONTENJAN YETERSİZLİĞİ
NERGİZ TUBAÇAĞILPSİKOLOJİ (İNGİLİZCE)REDBAŞARI KRİTERLERİNİ SAĞLAMAMAKTADIR
CEMİLE RÜVEYDAZAVALSIZSİYASET BİLİMİ VE ULUSLARARASI İLİŞKİLER (İNGİLİZCE)KABULASİL
HAVVA AYYÜCEERBAŞSOSYOLOJİREDBAŞARI KRİTERLERİNİ SAĞLAMAMAKTADIR

MÜHENDİSLİK VE DOĞA BİLİMLERİ FAKÜLTESİ

ZEYNEPCANBİLGİSAYAR MÜHENDİSLİĞİREDBAŞARI KRİTERLERİNİ SAĞLAMAMAKTADIR
AFİFE VERAKIRMIZIENDÜSTRİ MÜHENDİSLİĞİ (İNGİLİZCE)KABULASİL​

KAYIT İŞLEMLERİ HAKKINDA:

Üniversitemiz kurumlar arası yatay geçiş kayıtları 16-17-18 Ağustos 2017 tarihlerinde gerçekleştirilecektir.

09:30 - 16:00 saatleri arasında, Dragos Kampüsteki Öğrenci Akademik İşler Direktörlüğü Kayıt Ofisi’ne aşağıda belirtilen kayıt belgelerinizle birlikte bizzat gelerek kaydınızı gerçekleştirebilirsiniz.

KAYIT YERİ:
İstanbul Şehir Üniversitesi Dragos Kampüsü
Orhantepe Mahallesi, Turgut Özal Bulvarı, No: 21, 34865
Dragos, Kartal/İstanbul

KAYIT İÇİN GEREKLİ BELGELER VE FORMLAR:

1) Nüfus cüzdanı aslı (Kayıt sırasında fotokopisi alındıktan sonra adaya iade edilecektir)

2) 4 adet vesikalık fotoğraf (son 6 ay içinde çekilmiş)

3) Sabıka Beyan Formu
Formun çıktısı alınarak doldurulmalı ve kayıt masasına imzalı bir şekilde teslim edilmesi gerekmektedir. Adliyeden herhangi bir belge alınmasına gerek yoktur. Form için tıklayınız.

4) Askerlik Beyan Formu
Formun çıktısı alınarak doldurulmalı ve kayıt masasına imzalı bir şekilde teslim edilmesi gerekmektedir. Askerlik şubesinden herhangi bir belge alınmasına gerek yoktur. Form için tıklayınız. ​

Yurt dışından yatay geçiş yapacak öğrencilerin yukarıda belirtilen belgeler dışında aşağıda yer alan belgeleri de kayıt sırasında teslim etmesi gerekmektedir.

5) Pasaport aslı (Kayıt sırasında fotokopisi alındıktan sonra adaya iade edilecektir)

Yatay geçiş yoluyla üniversitemize kayıt yaptıran öğrencilerin kayıt belgeleri (lise diplomasının aslı, ÖSYM sonuç ve yerleştirme belgesi, transkript) geldikleri üniversiteden resmi yazışma yolu ile talep edilmektedir.

KAYIT İÇİN ÖNEMLİ BİLGİLER:

• ​​Kayıt tarihleri arasında, kayıt işlemlerini gerçekleştirmeyen veya gerekli belgelerini teslim etmeyen öğrenciler, Üniversitemize kayıt hakkından vazgeçmiş sayılmaktadır.
  • Kayıt işlemlerini öğrencinin bizzat gerçekleştirmesi gerekmektedir. Ancak noter onaylı vekalet vereceği bir kişi de kayıt işlemlerini gerçekleştirebilir.
  • Posta ile gönderilen kayıt belgeleri işleme alınmamaktadır.
  • Belgelerinde eksiklik veya tahrifat olan öğrencilerin kayıtları yapılmış olsa dahi iptal edilmektedir. Gerçeğe aykırı beyanda bulunularak kayıt yaptıran öğrenciler hakkında ise gerekli yasal işlemler yapılmaktadır.​