2017-2018 Akademik Yılı Yurt Başvuru Sonuçları
25.08.2017
2017-2018 Akademik Yılı Yurt Başvuru Sonuçları ve Kesin Kayıt Süreci Hakkında Bilgilendirme

​​​2017-2018 AKADEMİK YILI YURT BAŞVURU SONUÇLARI ve
 KESİN KAYIT SÜRECİ HAKKINDA BİLGİLENDİRME

2017-2018 Akademik Yılı yurt başvuruları sonuçlandırılmıştır.

Yurtlarda kalma hakkı elde ederek oda yerleşimleri yapılan öğrencilerin, aşağıda bilgileri yer alan banka hesabına 12 Eylül 2017 mesai bitimine kadar yurt ödemelerini yapmaları gerekmektedir. Belirtilen tarihe kadar ödemesini yapmamış öğrencilerin yurt yerleştirmeleri iptal edilecek ve yurt başvurularını yeniden yapmaları istenecektir. Bu durumdaki talepler yurtlarda boş kontenjan olması durumunda değerlendirilecektir.

2017-2018 AKADEMİK YILI ŞEHİR YURT ÜCRETLERİ

Dönemlik

Dönemlik*

Nakit/Kredi Kartı Tek Çekim

Kredi Kartına Taksit

Nakit/Kredi Kartı Tek Çekim

Kredi Kartına Taksit

3 Kişilik Oda

4630,50 TL

4725 TL

1323 USD*

1350 USD*

Tutarlara KDV dahildir.
Yurt ücretine yemek dahil değildir.

*Sadece 2017 girişli uluslararası öğrenciler için geçerli ödeme tutarıdır.

Ödemelerle ilgili daha fazla bilgi için; maliisler@sehir.edu.tr

YURT ÖDEMELERİ İÇİN BANKA HESAP BİLGİLERİ

TL Hesabı:
Banka Adı: Halkbank Cevizli Şubesi (Şube Kodu:1340)
Hesap Adı: İstanbul Şehir Üniversitesi
Hesap Numarası: 10100430
IBAN Numarası: TR69 0001 2001 3400 0010 1004 30

-----------------------

USD Hesabı (Sadece Yurt Dışı Ödemeleri İçin)
Banka Adı: Halkbank Cevizli Şubesi (Şube Kodu:1340)
Hesap Adı: İstanbul Şehir Üniversitesi
Hesap Numarası: 53100106
IBAN Numarası: TR71 0001 2001 3400 0053 1001 06
(SWIFT KODU: TRHBTR2A)

------------------------

Yurt dışından yapılacak ödemelerde banka transfer işlemi ödemeden bir hafta kadar sonra tamamlanabilmekte, dolayısıyla yurt dışı ödemelerin banka hesaplarımızda görünmesinde gecikme yaşanmaktadır. Bu nedenle yurt dışından yapılacak ödemelerde, ödeme yapıldığına dair banka dekontu 12 Eylül'e kadar yurtlar@sehir.edu.tr adresine mutlaka iletilmelidir.

Yurt bursuna sahip olan tam burslu öğrenciler yurtlarda 9 ay (Güz Dönemi+Bahar Dönemi) boyunca ücretsiz kalma hakkına sahiptir.

Daha önce Kesin Çıkarma cezası alarak konukevleri ile ilişiği kesilmiş olan öğrencilerin yurt yerleştirmeleri yapılmayacaktır. Konukevlerine geçmiş dönem borcu bulunan ve bu borçlarını kapatmayan öğrencilerin ise yurt yerleştirmeleri iptal edilecek, kesin kayıt ve yurt girişleri yapılmayacaktır.

Önemli Hatırlatma: Öğrencilerin yurtlara giriş ve yerleşimi 23 Ekim tarihi itibarıyla başlayacaktır. Yurt binalarında inşaat ve tadilat çalışmalarının sürmesi nedeniyle yurda erken giriş yapılması mümkün olmayacaktır. Mağduriyet yaşanmaması için yurda giriş tarihinin dikkate alınması önemlidir.

Öğrencilerin yurtlara girişi, gerekli belgeler kesin kayıt sırasında yurt yönetimine teslim edildikten ve ilgili taahhütnameler imzalandıktan sonra yapılacaktır.

KESİN KAYIT İÇİN GEREKLİ BELGELER

• Müracaat dilekçesi
  • T.C. vatandaşları için kimlik kartı fotokopisi (Yabancı uyruklu öğrencilerden pasaport fotokopisi),
  • 2 adet vesikalık fotoğraf
  • Yabancı uyruklu öğrencilerden öğrenim izni belgesi,
  • Adli sicil ve arşiv kaydı belgesi
  • Sağlık durumunun yurtta kalmasına elverişli olduğunu gösteren ve hekim tarafından düzenlenen sağlık raporu, (Tüberküloz taraması içermeyen raporlar geçersizdir. Sağlık raporlarının her yıl yurt kaydı öncesinde yenilenmesi zorunludur.)
  • Yurtlarla ilgili kural ve kararların kabul edildiğine dair imzalı Hizmet Sunum Taahhütnamesi,
  • Dönemlik yurt ücretinin ödendiğine dair banka dekontu (Yurt bursuna sahip öğrenciler hariç)

YURT YERLEŞTİRME SONUÇLARI İÇİN TIKLAYINIZ​

Yurtlarla ilgili daha fazla bilgi için tıklayız.

İletişim:   yurtlar@sehir.edu.tr