ŞEHİR Tercih Dönemi Tanıtım Günleri 10 - 31 Temmuz
10.07.2017 09:00
Saat:
YER : DRAGOS KAMPÜS

​​​10 - 31 Temmuz Tercih Günlerinde, ücretsiz ulaşım ve tercih danışmanlığı imkanlarıyla Dragos Kampüsteyiz.

ŞEHİR Dragos Kampüse ulaşmak için 10 - 31 Temmuz Tercih Günleri boyunca aşağıda belirtilen noktalardan hareket eden ücretsiz servislerimizden faydalanabilirsiniz.

Altunizade Bizim Toptan Market

Bostancı
(Cefe Nero Önü)

Kar​​tal Metro
durağı çıkışı
(E-5 Pendik Yönü)

Kartal
​​​Belediye
(Sahil)

Dragos Kampüs
(Tüm noktalara)

10:00​

11:00​

12:00​

​13:00

14:00​

​15:00

​17:0​0

​18:00​

​Servisler hakkında 0533 052 29 28 numaralı telefondan detaylı bilgi alabilirsiniz. ​

Dragos Kampüse kendi araçlarıyla gelmek isteyen misafirlerimiz de aşağıda bulunan yol tariflerinden faydalanabilirler.

Üsküdar - Kadıköy istikametinden gelenler için:
E-5 üzerinde İdealtepe Kavşağından sağa doğru girilerek yaklaşık 3 km ilerlendiğinde Turgut Özal Bulvarı’na (sahil yolu) ulaşılacak. Sahil yolunda sola doğru Maltepe istikametinde ilerlerken İBB Dragos Sosyal Tesislerinden 1 km sonra U dönüşü yapılarak Üniversitenin önünden geçen caddeye gelinecek. U dönüşünden 500 m sonra sağ tarafta İstanbul Şehir Üniversitesi sahil kapısını görebilirsiniz.

Pendik - Kartal istikametinden gelenler için:
Caddebostan - Pendik sahil yolu boyunca Kadıköy istikametinde ilerlenecek. Kartal Koçtaş’ı geçtikten yaklaşık 2 km sonra sağ tarafta İstanbul Şehir Üniversitesi sahil kapısını görebilirsiniz.

Kartal istikametinden E-5 karayolunu kullanarak gelenler için:
Soğanlık yan yolundan sağa girilerek Çanakkale Caddesi'nden sahil yoluna doğru ilerlenecek. Caddenin sonundan sağa dönülecek 500 m sonra sağ tarafta İstanbul Şehir Üniversitesi sahil kapısını görebilirsiniz.

Toplu taşıma ile Dragos Kampüse ulaşım için;
İstanbul’un pekçok farklı noktasından toplu taşıma ile Dragos Kampüse rahatlıkla ulaşmanız mümkün.

Anadolu Yakası’ndan ulaşım için Bostancı’dan hareket eden E-9 (Bostancı-Sabiha Gökçen Havalimanı) ve 133T (Tuzla-Bostancı) otobüsleri ile veya Bostancı-Kartal dolmuşları ile kampüse gelebilirsiniz. Kadıköy’den ulaşım için, sahilden 222 (Pendik-Kadıköy), 16 (Pendik-Kadıköy), 16D (Altkaynarca/Pendik-Kadıköy) ve 16B (Kartal Metro-Topselvi Kadıköy) otobüslerine ya da Kadıköy-Pendik dolmuşlarına binebilirsiniz. Üsküdar’dan ulaşım için, 2 (Üsküdar-Bostancı) ve 16A (Üsküdar-Pendik) otobüslerini kullanabilirsiniz. Ümraniye’den ulaşım için ise, 10 (Ümraniye Devlet Hastanesi-Ataşehir/Bostancı) veya 19D (Ümraniye-Bostancı) otobüsleri ile Bostancı’ya geçip minibüs, metro veya dolmuş imkanlarından birini tercih edebilirsiniz. Ayrıca, Gebze’den Dragos Kampüse ulaşmak isterseniz, Gebze-Harem minibüsleri ile Kartal’a gelip 134YK (Uğur Mumcu-Kartal) otobüsüne binerek üniversitenin önünde inebilirsiniz.

Avrupa Yakası’ndan ulaşım için Yenikapı’dan Marmaray ile Anadolu Yakası’nda geçtikten sonra metroyla Kartal Adliye istasyonunda inip otobüse binebilirsiniz. Beşiktaş’tan ulaşım için ise, öncelikle Üsküdar veya Kadıköy’e geçip ardından otobüs, minibüs, dolmuş veya metro ile kampüse gelebilirsiniz.

Deniz yolu ile Dragos Kampüse ulaşım için;
Dragos Kampüs, Kartal sahil yolu üzerinde konumlandığı için kampüsümüze İstanbul’un farklı noktalarından deniz yoluyla rahatlıkla ulaşmanız mümkün. Sahil yolundan kampüse ulaşım için öncelikle Bostancı, Maltepe ve Kartal iskelelerini, ardından İETT otobüs seferlerini kullanabilirsiniz. İskelelere ulaşmak için Kadıköy, Yenikapı, Adalar, Bakırköy ve Beşiktaş’taki İDO Deniz Otobüsü seferlerini veya Şehir Hatları vapur seferlerini tercih edebilirsiniz. Bu iskelelerden kampüse ulaşım için ise E-9 (Bostancı-Sabiha Gökçen Havalimanı), 16 (Pendik-Kadıköy), 16D (Altkaynarca/Pendik-Kadıköy), 222 (Pendik-Kadıköy) ve 133T (Tuzla-Bostancı) numaralı İETT otobüs hatlarını kullanabilirsiniz.

​​​

​"Gelecek ŞEHİR'de, ŞEHİR Dragos Kampüste!" ​