ŞEHİR Hukuk Fakültesi Öğrencileri Viyana'da Yarıştı
16.05.2017
ŞEHİR Hukuk Fakültesi öğrencilerinden oluşan Farazi Dava Yarışması Takımı Viyana'da yarıştı.

İstanbul Şehir Üniversitesi Hukuk Fakültesi öğrencilerinden oluşan Farazi Dava Yarışması Takımı, bu yıl 24.sü düzenlenen ve Avusturya'nın başkenti Viyana'da gerçekleşen Willem C. Vis Uluslararası Ticari Tahkim Farazi Dava Yarışması'nda Üniversitemizi başarıyla temsil etti.

Yarışmaya İstanbul Şehir Üniversitesi Hukuk Fakültesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Ali Yeşilırmak danışmanlığında ve Araştırma Görevlisi Ömer Faruk Kafalı koçluğunda hazırlanan öğrencilerimiz maçlarda, University of California Berkeley, University of Geneva, University of Stockholm ve Peking University takımlarıyla karşılaştı. Yarışmalarda takım üyelerinden Ahmet Yerlikaya, Beyza Güler, Büşra Emine Yalın, Fatih Furkan Yekeler, Muhlis Ünal ve Yusuf İslam Özkan yer aldı.

Mesleki açıdan uluslararası bir tecrübe kazanan öğrencilerimize katılacakları tüm yarışmalarda başarılar diliyoruz.