ŞEHİR Tanıtım Günleri Öğrenci ve Velilerden Yoğun İlgi Gördü
1.08.2017
10 - 26 Temmuz 2017 tarihleri arasında gerçekleşen Tercih Dönemi Tanıtım Günleri'nde ŞEHİR'in sunduğu akademik ve sosyal olanaklar hakkında aday öğrencilere ve ailelerine bilgi verildi.
​​​​​​​Öğrencilerine sağladığı dünya standartlarındaki akademik eğitimin yanı sıra özgün, katılımcı, evrensel, özgürlükçü yaklaşımı ile de fark yaratan İstanbul Şehir Üniversitesi, Tercih Dönemi Tanıtım Günleri kapsamında 10 Temmuz - 26 Temmuz 2017 tarihleri arasında kapılarını üniversite adaylarına açtı.

2017-2018 akademik yılını Türkiye’nin en büyük ve yeşil kampüslerinden biri olan Dragos Kampüsünde karşılamaya hazırlanan ŞEHİR’in “Tercih Dönemi Tanıtım Günleri” etkinliği aday öğrenciler ve aileleri tarafından yoğun ilgi gördü. Etkinlik süresince üniversitenin sunduğu akademik ve sosyal olanaklar hakkında detaylı bilgi alan öğrenciler ve velileri, ŞEHİR’in deneyimli akademik kadrosuyla da tanışma imkânı buldular.

Haftanın her günü 10:00 - 17:00 saatleri arasında gerçekleştirilen etkinliklerde öğrenciler, başta İstanbul Şehir Üniversitesi Rektör Vekili Prof. Dr. Peyami Çelikcan olmak üzere ŞEHİR’in deneyimli akademik kadrosuyla tanışıp merak ettikleri soruları sorma fırsatı buldular.

Toplamda 6 fakülte, 3 enstitü ve 1 meslek yüksekokulu çatısı altında 22 lisans, 12 önlisans, tezli ve tezsiz seçenekleriyle 23 yüksek lisans programı ve 3 doktora programı ile faaliyetlerini sürdüren İstanbul Şehir Üniversitesi’nde 5000’e yakın öğrenci öğrenim görüyor.​