Psikolojik Danışma ve Rehberlik

Öğrencilerimizin hem genç-yetişkinlik çağına özgü hem de üniversite hayatına uyum süreçlerinde yaşayabilecekleri duygusal, sosyal ve ruhsal sorunların çözümünde, Psikolojik Danışma ve Rehberlik Merkezimiz öğrencilerimize destek olmaktadır.

Danışma hizmetleri tüm öğrencilerimize açık ve ücretsizdir. Öğrencilerimizin Psikolojik Danışma ve Rehberlik Merkezindeki psikologlarla görüşebilmeleri için pdrm@sehir.edu.tr​ adresinden randevu almaları gerekmektedir.

Merkezdeki uzman klinik psikologlar, bireysel psikoterapi, bireysel danışmanlık görüşmeleri ve grup çalışmaları yoluyla öğrencilerimize destek olmaktadır. Öğrencilerle yapılan bütün görüşmeler ve değerlendirmeler, gizlilik ve tarafsızlık ilkesine tabiidir. Öğrencilerimiz hafta içi mesai saatleri içinde psikologlarımızla görüşerek, problemlerini, duygu ve düşüncelerini güvenle paylaşabilirler.