ÖĞRETİM ÜYESİ ALINACAKTIR | İnsan ve Toplum Bilimleri Fakültesi
7.09.2019
İstanbul Şehir Üniversitesi İnsan ve Toplum Bilimleri Fakültesi'ne öğretim üyesi alınacaktır.
​​​​İstanbul Şehir Üniversitesi Rektörlüğünden:

Üniversitemizin aşağıda belirtilen bölümleri için 2547 sayılı Yükseköğretim Kanunu ile "Öğretim Üyeliğine Yükseltilme ve Atanma Yönetmeliği"nin ilgili maddeleri uyarınca tam zamanlı öğretim üyesi alınacaktır.

FAKÜLTE
​BÖLÜM
​UNVAN
​KADRO ADEDİ
​ÖZEL KOŞULLAR
​İnsan ve Toplum Bilimleri Fakülte​si
​Mütercim Tercümanlık
​Dr. Öğretim Üyesi​
​1
​Çeviri Sosyolojisi, Kültürlerarası İletişim, Edebiyat Çevirisi alanında çalışmalar yapmış olmak
​İnsan ve Toplum Bilimleri Fakültesi
​İngiliz Dili ve Edebiyatı
​Dr. Öğretim Üyesi
​1
​Karşılaştırmalı Edebiyat, Oto/biyografi, Kültürel analiz alanında çalışmalar yapmış olmak

BAŞVURU için İSTENEN BELGELER:
1) Başvuru dilekçesi
2) Nüfus cüzdanı fotokopisi ve 1 adet fotoğraf
3) YÖK formatında özgeçmiş
6) Yayınları içeren bilimsel dosya (CD ile iletilebilir)
7) Erkek adaylar için askerlik durum belgesi​

BAŞVURU ADRESİ:
İstanbul Şehir Üniversitesi İnsan ve Toplum Bilimleri Fakültesi
İstanbul Şehir Üniversitesi Dragos Kampüsü
Orhantepe Mahallesi, Turgut Özal Bulvarı, No: 21
34865 Dragos / Kartal / İstanbul
T: 444 40 34 (Dahili: 9348)

​​​Başvuru süresi ilan tarihinden itibaren 15 gündür.​ (Günlük gazete ilan tarihinden en son tarihli olanı dikkate alınacaktır.)

​​​