Levha Benzeri Ürünlerin Robotla Çevresel Rodajlanması
YER : AB4 4001

​​​İstanbul Şehir Üniversitesi
Mühendislik ve Doğa Bilimleri Fakültesi

"Levha Benzeri Ürünlerin Robotla Çevresel Rodajlanması"

5 Nisan 2018, Perşembe
11.00 – 12.00
AB4 4001

Dr. A. Emre Çetin
1998 yılında İstanbul Teknik Üniversitesi Makina Fakültesi Makina Mühendisliği bölümünden makina mühendisi olarak mezun olan Emre Çetin, 1999-2004 yılları arasında Marmara Üniversitesi’nde araştırma ve öğretim görevlisi olarak çalışmıştır. Ardından 2004-2006 yılları arasında Ford Otosan ÜR-GE bölümünde Transit Connect aracının yakıt sistemi sorumlu mühendisi olarak çalışmış, 2006 yılında ise ALTINAY Robot Teknolojileri AŞ’de proje yöneticisi olarak çalışmaya başlamıştır. 2009 yılında Marmara Üniversitesi Makine Mühendisliği Fakültesinden “elektrik gücü destekli  direksiyon sistemlerinin uyarlı kontrolü” konulu doktora çalışmasını tamamlayan Dr Çetin, 2006 yılında başladığı ALTINAY Robot Teknolojileri AŞ’de Teknik Genel Müdür Yardımcılığı görevini üstlenmektedir. Dr. Çetin’in Yakıt dolum sistemi, levha benzeri ürünlerin çevresel rodajlanması, elektrik gücü destekli direksyon sistemleri gibi konularda birçok ürün ve faydalı model patenti ve yayını bulunmaktadır.