ÖĞRETİM GÖREVLİSİ ALINACAKTIR
4.01.2019
İstanbul Şehir Üniversitesi Meslek Yüksekokulu Bilgisayar Programcılığı bölümüne öğretim görevlisi alınacaktır.

İstanbul Şehir Üniversitesi Rektörlüğünden:

Üniversitemizin aşağıda belirtilen bölümleri için 2547 sayılı Yükseköğretim Kanun'un ilgili maddeleri ile 09.11.2018 tarih ve 30590 sayılı Resmi Gazete'de yayımlanan "Öğretim Üyesi Dışındaki Öğretim Elemanı Kadrolarına Yapılacak Atamalarda Uygulanacak Merkezi Sınav ile Giriş Sınavlarına İlişkin Usul ve Esaslar Hakkında Yönetmelik" hükümleri uyarınca tam zamanlı öğretim görevlisi alınacaktır.

​FAKÜLTE/YÜKSEKOKUL
​BÖLÜM
​UNVAN
​ADET
​ÖZEL KOŞUL​
​Meslek Yüksekokulu
Bilgisayar Teknolojileri / Bilgisayar Programcılığı​Öğretim Görevlisi​​1
Bilgisayar Mühendisliği, Yazılım Mühendisliği, Bilgisayar ve Yazılım Mühendisliği, Bilişim Sistemleri Mühendisliği, Bilgisayar Öğretmenliği, Bilgisayar ve Kontrol Öğretmenliği, Bilgisayar Sistemleri Öğretmenliği, Bilgisayar Teknolojisi ve Bilişim Sistemleri, Bilgisayar ve Öğretim Teknolojileri Öğretmenliği, Matematik-Bilgisayar, Bilgisayar Bilimleri bölümlerinin birinden lisans mezunu olmak, alanında tezli yüksek lisans yapmış olmak.​

BAŞVURU için İSTENEN BELGELER:
1) Başvuru dilekçesi (Başvurulan kadro ve iletişim bilgileri mutlaka belirtilmelidir.)
2) Nüfus cüzdanı fotokopisi
3) 1 adet fotoğraf (son 6 ay içinde çekilmiş)
4) YÖK formatında özgeçmiş
5) Lisans diploması
6) Tezli Yüksek Lisans diploması
7) Yabancı ülkelerden alınmış olan diplomaların denklik belgesi
8) Lisans transkripti
9) ALES Belgesi - ALES'ten en az 70 puan alınmış olmalıdır (ALES muafiyeti için görev yapılan yükseköğretim kurumlarından alınacak hizmet belgesi veya atama olur yazısı)
10) Erkek adaylar için askerlik terhis, tecil veya muaf olduğuna dair belge.

BAŞVURU ADRESİ:
İstanbul Şehir Üniversitesi Meslek Yüksekokulu Sekreterliği
İstanbul Şehir Üniversitesi Dragos Kampüsü
Orhantepe Mahallesi, Turgut Özal Bulvarı, No: 21
34865 Dragos, Kartal - İstanbul
T: 444 40 34 (Dahili: 9231)

Başvurular Meslek Yüksekokulu Sekreterliğine şahsen, posta yoluyla veya myo_info@sehir.edu.tr​ adresine e-posta yoluyla yapılmalıdır.
Süresi içinde yapılmayan ve eksik belgeli başvurular dikkate alınmayacak olup, posta ile yapılan başvuruların son başvuru tarihine kadar ilgili bölüme ulaşmış olması gerekmektedir. Postadaki gecikmeler dikkate alınmayacaktır.

Başvuru süresi ilan tarihinden itibaren 15 gündür.

Ön değerlendirme sonuçları ve kesin sonuçlar Üniversitemizin web sitesinde (www.sehir.edu.tr) yayınlanacak olup bu aynı zamanda tebligat niteliğinde olacaktır. Ayrıca tebligat yapılmayacaktır.

BAŞVURU ve SINAV TAKVİMİ:
​İlk Başvuru Tarihi​​
​04.01.2019