ÖĞRETİM ÜYESİ ALINACAKTIR
4.01.2019
İstanbul Şehir Üniversitesi İnsan ve Toplum Bilimleri Fakültesi Sosyoloji (İngilizce) bölümüne öğretim üyesi alınacaktır.
​​​​İstanbul Şehir Üniversitesi Rektörlüğünden:

Üniversitemizin aşağıda belirtilen bölümleri için 2547 sayılı Yükseköğretim Kanunu ile "Öğretim Üyeliğine Yükseltilme ve Atanma Yönetmeliği"nin ilgili maddeleri uyarınca tam zamanlı öğretim üyesi alınacaktır.

​FAKÜLTE/YÜKSEKOKUL
​BÖLÜM
UNVAN
​ADET
​ÖZEL KOŞUL
​İnsan ve Toplum Bilimleri Fakültesi
​Sosyoloji (İngilizce)
​Profesör
​1
​Tarihsel Sosyoloji ve Din Sosyo​lojisi alanlarında uzmanlığı olması.

BAŞVURU için İSTENEN BELGELER:
1) Başvuru dilekçesi
2) Nüfus cüzdanı fotokopisi
3) 1 adet fotoğraf
4) YÖK formatında özgeçmiş
7) Yayınları içeren bilimsel dosya (CD ile iletilebilir)
8) Erkek adaylar için askerlik durum belgesi

BAŞVURU ADRESİ:
İstanbul Şehir Üniversitesi İnsan ve Toplum Bilimleri Fakültesi Sekreterliği
İstanbul Şehir Üniversitesi Dragos Kampüsü
Orhantepe Mahallesi, Turgut Özal Bulvarı, No: 21
34865 Dragos, Kartal - İstanbul
T: 444 40 34 (Dahili: 9287)

Başvuru süresi ilan tarihinden itibaren 15 gündür. (Günlük gazete ilan tarihinden en son tarihli olanı dikkate alınacaktır.)