Türkiye'nin Ortadoğu Perspektifi ŞEHİR'de Konuşulacak
26.04.2018
ŞEHİR, 27 Nisan Cuma günü "Türkiye'nin Ortadoğu Perspektifi: Algılar ve Gerçekler" konulu konferansa ev sahipliği yapacak. Konferansa Türkiye’de farklı alanlardan Ortadoğu üzerine çalışan, bölgeye hakim isimler konuşmacı olarak katılacak.
​İstanbul Şehir Üniversitesi Modern Türkiye Çalışmaları Merkezi'nin, KAFAKAMPÜS Gençlik Platformu öncülüğünde düzenleyeceği Türkiye'nin Ortadoğu Perspektifi: Algılar ve Gerçekler Konferansı, 27 Nisan Cuma günü İstanbul Şehir Üniversitesi Dragos Kampüsünde gerçekleşecek.

Al Sharq Youth Türkiye ve Marmara Üniversitesi Sivil Toplum Kuruluşları Araştırma ve Uygulama Merkezi ortaklığında düzenlenecek konferansa, Türkiye’de farklı alanlardan Ortadoğu üzerine çalışan, bölgeye ha​kim isimler konuşmacı olarak katılacak.

Söz konusu konferansta Türkiye'nin Ortadoğu perspektifi; uluslarararası ilişkiler, akademi, tarih, kültür, sanat, basın ve gençlik konuları üzerinden, algılar ve gerçekler bağlamında tartışılacak.

Konferansı izlemek için https://t.co/IFS1EoLOw7 adresinden kayıt yaptırmak yeterli.

Etkinlik programına ulaşmak için tıklayınız