İmaj, Nezaket ve Zarafet Eğitimi

​EĞİTİM İÇERİĞİ

​İletişim, Görgü, Nezaket ve Zarafet
Katılımcı iletişim sürecinin nasıl oluştuğunu, algılamanın iletişimdeki önemini, iletişimde kişileri ve olayları yorumlarken algının ötesine geçme gerekliliğini kavrar. İletişim engellerini, etkili iletişim tekniklerini, iletişimde beden dilinin önemini, kişiler arası iletişim çatışmalarının nedenlerini ve çözüm tekniklerini, kendisinin ve başkalarının iletişim dilini analiz etmeyi öğrenir. İletişimde görgü, nezaket ve zarafetin önemi, yaşam alanlarında hangi davranış kurallarına uyulacağı ve tarihsel süreçte adabımuaşeretin gelişimi konularında bilgi edinir. Ders uygulamalıdır.

Yüz Yüze İletişim, Sunum ve Hitap
Katılımcı yüz yüze iletişimde beden dilini kullanmayı, konuşmada nezaket kurallarını, hitap biçimlerini, tanışma, selamlaşma, el sıkma ve el öpme kurallarını öğrenir. Topluluk önünde rahat ve etkili konuşma, sunum yapma becerilerini kazanır. Ders uygulamalıdır.

Kişisel İmaj ve Giyim
Katılımcı imaj kavramını ve unsurlarını, kendi imajını nasıl oluşturup analiz edeceğini öğrenir. Vücut yapısı analiz eder ve vücut yapısına uygun kıyafet seçimi yapabilir, vücut kusurlarını kamufle edebilir. Evrensel moda kimliğini belirlemesine katkı sağlayacak temel bilgiler edinir. Cilt ve saç rengine uygun giyimle ilgili genel bilgi edinir. Tarihsel süreçte giyim akımları ve giyim stillerinin özelliklerini görsel örneklerle inceler, kendi stilini analiz eder, Kadın-erkek giyiminde dikkat edilmesi gereken hususları görseller üzerinden öğrenir, güncel stil önerilerine ulaşır. Ders uygulamalıdır.

Sofra Adabı
Katılımcı uluslararası standartlara göre masa düzenini, çatal-bıçak-kaşık-peçete-bardak yerleşimini ve kullanımını öğrenir. Bulunduğu tüm yemekli ortamlarda nasıl davranacağı konusunda eksikliklerini giderir, sofra adabına uygun davranır. Ders uygulamalıdır.

EĞİTMEN

Ase Nükhet Erkoç
Özgeçmiş için tıklayınız​.

EĞİTİM TARİHİ

28 - 29 Mart 2020

EĞİTİM SAATİ

09.30 - 17.30

EĞİTİM YERİ

İstanbul Şehir Üniversitesi Dragos Kampüsü
Kampüse ulaşım hakkında bilgi almak için tıklayınız.

ÜCRET

1200 TL + KDV

ÖDEME

Kurs ücretini; Paraf, Bonus ve World kredi kartlarını kullanarak taksitli bir şekilde ödeyebilirsiniz. Kartınıza uygulanacak taksit sayısını öğrenmek için maliisler@sehir.edu.tr​ adresinden Üniversitemiz Mali İşler birimi ile iletişime geçebilirsiniz.

Ödemenizi havale/EFT yoluyla yapmak istiyorsanız Üniversitemize ait banka hesap bilgileri aşağıdaki gibidir.
​Hesap adı
​İstanbul Şehir Üniversitesi
​Banka adı
​Halkbank
​Şube adı ve kodu
​İstanbul Şehir Üniversitesi Uydu Şubesi (1688)
​Hesap no
​10100002
​IBAN
​TR50 0001 2001 6880 0010 1000 02
Açıklama kısmına adınızı ve soyadınızı, TC Kimlik Numaranızı ve "Nezaket Eğitimi Ödemesi" ibaresini yazmanızı rica ederiz.​​

BAŞVURU FORMU

Başvuru Formu için tıklayınız.

DETAYLI BİLGİ

444 4 034 - 9872