2017 - 2018 Akademik Yılı Bahar Dönemi Öğrenim Ücreti Ödemeleri Hakkında
25.01.2018
2017 - 2018 Akademik Yılı Bahar Dönemi Öğrenim Ücreti Ödemeleri Hakkında
​​Değerli Öğrencilerimiz,

2017-2018 Akademik Yılı Bahar Dönemi öğrenim ücretleri ödeme dönemi; Hazırlık öğrencileri, Meslek Yüksekokulu, Lisans ve Yüksek Lisans öğrencileri için 09 Şubat 2018 tarihinde sona erecektir. Ders seçimlerinde mağduriyet yaşamamak için dönemlik ödeme yapan öğrencilerimizin bahar yarıyılı öğrenim ücretlerini, bugünden itibaren en geç 09 Şubat 2018 tarihine kadar ödemeleri gerekmektedir. Oluşabilecek yoğunluğa mahal vermemek için ödeme işlemlerinin son güne bırakılmamasını önemle rica ederiz.

Ödemelerini Türkiye dışından gerçekleştirecek olan uluslararası öğrencilerimizin, uluslararası para transferinin valörlü (ödeme talimatından 2-3 gün sonra) gerçekleşmesi nedeniyle, mağduriyet yaşamamaları için yukarıda belirtilen son tarih öncesinde ödeme işlemlerini tamamlamalarını önemle hatırlatmak isteriz.

Bu yıl da geçmiş yıllarda olduğu gibi nakit ve kredi kartı ile ödeme yapılabilecek; çek, senet vb. kullanılamayacaktır. Dönemlik öğrenim ücretinin nakit ya da kredi kartlarıyla tek çekimde ödenmesi durumunda %2 indirim (Paraf +6 taksit ve Bonus +3 taksit kampanyası tek çekim işlemlerde de geçerlidir.) yapılmaktadır.

Öğrenim ücreti peşin olarak sadece aşağıda belirtilen banka hesaplarına havale, EFT yöntemi ile ödenebilmekte olup, Mali İşler Ofisine yönetmelik gereği elden nakit ödeme yapılamamaktadır. Nakit olarak banka üzerinden yapılacak ödemelerde mutlaka öğrenci bilgileri; ad soyad ve TC Kimlik No bulunmalıdır. Tüm kredi kartları ile tek çekim ve Üniversitemizin anlaşmalı olduğu banka kredi kartları ile taksitle Sanal POS'tan online olarak (31 Ocak 2018 tarihinde kredi kartları BDDK Kararı gereği online işleme kapatılacağından, kart kullanıcılarının bankaları ile görüşerek kredi kartlarının online işleme açılması için onay vermeleri gerekmektedir.) ya da Rektörlük Binası 1.kattaki Mali İşler Ofisinden ödeme yapılabilir. Anlaşmalı olduğumuz bankaların kredi kartları ile taksitle ödeme imkanı bulunmaktadır. Bu kartlar Paraf (ekstra taksit kampanyası ile 8 taksit), Bonus (ekstra taksit kampanyası ile 5 taksit), World (ekstra taksit kampanyası ile 5 taksit) kartlarıdır. Kredi kartı ile yapılacak ödemelerde kart limitinin dönemlik ücrete yetecek limite sahip olması gerekmektedir.

Hukuk ve Psikoloji bölümü öğrencilerinden güz döneminde İngilizce Hazırlık Programını tamamlayan ve yıllık ödeme yapan öğrencilerin ikinci dönem başında lisans fark ücreti ödemeleri gerekmektedir. Ödeme yapmayan öğrencilerimiz SAP üzerinden ders seçimi yapamayacaklar ve LMS’lerine ulaşamayacaklardır.

Öğrenim ücretinin hesaplanması ve ödeme yöntemleri ile ilgili tereddüt ettiğiniz konularda detaylı bilgi almak için Mali İşler Ofisinin aşağıdaki telefon numaralarından bilgi alabilirsiniz.

TL Banka Hesap Bilgilerimiz:
Alıcı Adı: İstanbul Şehir Üniversitesi
Banka: Halkbank
Şube: Cevizli (1340)
Hesap No: 10100429
IBAN: TR96 0001 2001 3400 0010 1004 29

USD Banka Hesap Bilgilerimiz:
Alıcı Adı: İstanbul Şehir Üniversitesi
Banka: Halkbank