2018 - 2019 Akademik Yılı Yurt Başvuru Sonuçları
11.09.2018
2018 - 2019 Akademik Yılı Yurt Başvuru Sonuçları ve Kesin Kayıt Hakkında Bilgilendirme
​2018 - 2019 Akademik Yılı yurt başvuruları sonuçlandırılmıştır. Yerleştirme sonuçları sayfanın sonunda yer alan link üzerinden MyŞehir kullanıcı adı ve şifresi ile giriş yapılarak sorgulanabilecektir.

Yurtlarda kalma hakkı elde ederek oda yerleşimleri yapılan öğrencilerin, İstanbul Şehir Üniversitesinin ilgili banka hesabına 17 Eylül 2018 mesai bitimine kadar yurt ödemelerini yapmaları gerekmektedir.

Yurt ücreti, banka hesap bilgileri ve ödeme koşulları için tıklayınız.
Ödemelerle ilgili daha fazla bilgi için: maliisler@sehir.edu.tr veya 444 4 034 / 9084

Belirtilen tarihe kadar ödemesini yapmamış öğrencilerin yurt yerleştirmeleri iptal edilecek ve yurt başvurularını yeniden yapmaları istenecektir. Bu durumdaki talepler yurtlarda boş kontenjan olması durumunda değerlendirilecektir.

Yurt bursuna sahip olan tam burslu öğrenciler, yurtlarda Güz Dönemi+Bahar Dönemi boyunca ücretsiz kalma hakkına sahiptir.

Daha önce “Kurumdan Çıkarma” cezası alarak konukevleri ya da yurtlar ile ilişiği kesilmiş olan ya da geçmiş dönem borcu bulunan öğrencilerin yurt yerleştirmeleri iptal edilecek, kesin kayıt ve yurt giriş işlemleri yapılmayacaktır.

Öğrencilerin yurtlara girişi, gerekli belgeler kesin kayıt sırasında yurt yönetimine teslim edildikten ve ilgili "Hizmet Sunum Taahhütnamesi" imzalandıktan sonra yapılacaktır.

Yurt dışından yapılacak ödemelerde banka transfer işlemi ödemeden bir hafta kadar sonra tamamlanabilmekte, dolayısıyla yurt dışı ödemelerin banka hesaplarımızda görünmesinde gecikme yaşanmaktadır. Bu nedenle yurt dışından yapılacak ödemelerde, ödeme yapıldığına dair banka dekontu 17 Eylül 2018 tarihine kadar yurtlar@sehir.edu.tr​ adresine mutlaka iletilmelidir.

KESİN KAYIT İÇİN GEREKLİ BELGELER
  • ​Müracaat dilekçesi (Yurtta kalınmak istendiğine dair, kesin kayıt işlemi sırasında hazırlanacak dilekçedir.)
  • T.C. vatandaşları için kimlik kartı fotokopisi (Yabancı uyruklu öğrencilerden pasaport fotokopisi)
  • 2 adet vesikalık fotoğraf
  • Öğrencinin öğrenim durumunun devam ettiğini gösteren belge (Yabancı uyruklu öğrencilerden öğrenim izni belgesi) (E-devletten temin edilebilir)
  • Adli sicil ve arşiv kaydı belgesi (E-devletten temin edilebilir)
  • Sağlık durumunun yurtta kalmasına elverişli olduğunu gösteren ve hekim tarafından düzenlenen sağlık raporu. Tüberküloz taraması içermeyen raporlar geçersizdir. Sağlık raporlarının her yıl yurt kaydı öncesinde yenilenmesi zorunludur. (Sağlık ocağı ya da herhangi bir özel hastaneden alınmış sağlık raporu tüberküloz taraması içermesi koşuluyla geçerlidir.)
  • Yurtlarla ilgili kural ve kararların kabul edildiğine dair imzalı Hizmet Sunum Taahhütnamesi (Yurt tarafından temin edilecek ve kesin kayıt işlemi sırasında doldurulacaktır.)
  • Dönemlik yurt ücretinin ödendiğine dair banka dekontu (Yurt bursuna sahip öğrenciler hariç)

Belgelerin her yıl başvuru sırasında yenilenmesi zorunludur.

YURT YERLEŞTİRME SONUÇLARI İÇİN TIKLAYINIZ.

Daha fazla bilgi için:

Erkek Öğrenci Yurdu