2018 - 2019 Akademik Yılı Yaz Dönemi Yurt Başvuruları Hakkında
13.05.2019
2018 - 2019 Akademik Yılı Yaz Dönemi için yurt başvurusu yapacak öğrencilerimizin dikkatine!
​Değerli Öğrencilerimiz,

2018 - 2019 akademik yılı yaz döneminde yurtlarımızda kalmak isteyen öğrencilerimiz başvurularını 15 Mayıs 2019 tarihinden itibaren Yurtlar Müdürlüğüne şahsen ya da yurtlar@sehir.edu.tr adresine gönderecekleri bir talep e-postası ile yapabilirler.

Yaz dönemi için yurt oda ücreti ödemeleri 1 - 15 Haziran 2019 tarihleri arasında ilgili banka hesaplarına ya da Üniversitemiz Mali İşler Ofisi'ne kredi kartı ile yapılabilecektir. Yurt ücreti ve ödeme koşulları ile ilgili bilgilere https://www.sehir.edu.tr/tr/sehirde-yasam/yurtlar linkinden ulaşabilirsiniz.

Başvuru üzerine yapılan oda yerleştirmeleri, oda ücreti ödenmesi ile kesinlik kazanacaktır. Yurtlara geçmiş dönem borcu olan veya yaz döneminde ders almayan öğrencilerimiz için oda planlaması yapılmayacaktır.

Daha ayrıntılı bilgi ve sorularınız için yurtlar@sehir.edu.tr​ adresinden bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Bilgilerinize sunarız.

Yurtlar Müdürlüğü