İngilizce Hazırlık Programı ve Lisans Yaz Okulu Ücreti Ödemeleri hakkında
24.05.2019
İngilizce Hazırlık Programı ve Lisans Yaz Okulu Ücreti Ödemeleri hakkında
​Değerli Öğrencilerimiz,

2018-2019 Akademik Yılı İngilizce Hazırlık Programı yaz okulu 17 Haziran 2019 Pazartesi günü başlayacağından yaz okuluna katılacak öğrencilerimizin öğrenim ücretlerini bugünden itibaren en geç 14 Haziran 2019 tarihine kadar ödemeleri gerekmektedir.

2018 - 2019 Akademik Yılından itibaren başlayan uygulama ile İngilizce Hazırlık Programı kurları Bahar dönemi itibarıyla tamamlanabildiğinden, İngilizce Hazırlık Programı öğrencisi olup da yaz okuluna katılmak isteyen öğrencilerimiz, yaz okulu öğrenim ücreti olarak yıllık öğrenim ücretinin 1/4'ü tutarında ödeme yapacaklardır.

Yaz okuluna katılmak isteyen lisans öğrencilerimizin de yaz okulu öğrenim ücret ödemelerini bugünden itibaren 14 Haziran 2019 tarihine kadar tamamlamaları gerekmektedir. Lisans sınıfları için kredi başı öğrenim ücreti 1.050 TL olarak belirlenmiştir. Öğrencilerimizin burs ve indirimleri yaz okulunda da uygulanacaktır.

Yaz okulu öğrenim ücretleri aşağıdaki banka hesabımıza havale/EFT ile yapılabileceği gibi anlaşmalı olduğumuz bankaların yapmış oldukları ilave taksit kampanyaları ile Halkbank Paraf kredi kartı ile 4 taksit, Garanti Bonus kredi kartı ile 3 taksit, diğer bankaların kredi kartları ile tek çekim şeklinde ödenebilir. Yaz okulu öğrenim ücretleri sanal pos üzerinden ödenememektedir. Kredi kartı ile ödeme yapmak isteyen öğrencilerimiz mail order formu​nu doldurduktan sonra maliisler@sehir.edu.tr​ adresine mail gönderebilirler.

Yaz okulu ücret bilgisi ve ödeme koşulları hakkında detaylı bilgi almak için Mali İşler Ofisi maliisler@sehir.edu.tr adresinden iletişime geçebilirsiniz.

Banka Hesap Bilgileri
Hesap adı: İstanbul Şehir Üniversitesi
Banka adı: Halkbank
Şube adı ve kodu: İstanbul Şehir Üniversitesi Uydu Şubesi (1688)