2019 - 2020 Akademik Yılı Bahar Dönemi Öğrenim Ücreti Ödemeleri
2.01.2020
2019 - 2020 Akademik Yılı BAHAR DÖNEMİ Öğrenim Ücreti Ödemeleri 2 OCAK 2020 - 24 OCAK 2020 tarihleri arasında yapılmaktadır.

​​​​​Değerli Öğrencilerimiz,

2019-2020 Akademik Takvimi'nde belirtildiği üzere, bahar dönemi öğrenim ücreti ödemeleri 2 Ocak 2020 Perşembe günü başlamış olup, son ödeme tarihi 24 Ocak 2020 Cuma günüdür.

Ücret ödemesi yapacak olan öğrencilerimiz geçen yıllarda olduğu gibi bankadan Havale/EFT ile veya kredi kartı ile SANAL POS üzerinden bankaya ya da Üniversiteye gitmeye gerek olmaksızın online olarak ödemelerini kolaylıkla gerçekleştirebilirler.

Ders seçimlerinde gecikme ve problem yaşanmaması için ödemelerin son ödeme tarihe kadar tamamlanması gerekmektedir.​

Dönemlik öğrenim ücreti tutarını SANAL POS'tan öğrenebilirsiniz.

Dönemlik ücretin kredi kartı ile tek çekim ya da nakit olarak ödenmesi durumunda %2 indirim uygulaması devam etmektedir.

Öğrenim ücretleri iki şekilde ödenebilir:

1) Havale/EFT ile Ödeme: Öğrenim ücreti peşin olarak aşağıda belirtilen banka hesaplarına havale veya EFT ile ödenebilir. Nakit ödemelerin açıklama kısmına mutlaka öğrencinin Ad-Soyad ve TC Kimlik Numarası veya Öğrenci Numarası bilgilerinin yazılması gerekmektedir. Üniversitemiz Mali İşler Direktörlüğüne elden ödeme yapılamamaktadır.

2) Kredi Kartı ile Ödeme: Tüm kredi kartları ile tek çekim ve Üniversitemizin anlaşmalı olduğu banka kredi kartları ile taksitle SANAL POS​'tan online ödeme yapılabilir. Öğrenim ücretleri; Üniversitemizle “Üye İşyeri Sözleşmesi" imzalayan bankaların kredi kartlarına ilave taksit kampanyaları ile Bonus 4, Paraf 4, World 4, Maximum 4, Cardfinans 4, Ziraatbankası Combo 4 taksitte ödenebilir. Kredi kartı ile yapılacak ödemelerde kart limitinin ödenecek öğrenim ücretine yetecek limitte olması gerekmektedir.

Öğrenim ücretinin aylık taksitler halinde nakit, kredi kartı, çek veya senetle ödenmesi mümkün değildir.

Ders seçim sürecinde ve LMS erişiminde problem yaşanmasını engellemek için ödemelerin en geç 24 Ocak 2020 Cuma gününe kadar tamamlanması gerekmektedir. Bu tarihten sonra ödemesini gerçekleştirmeyen öğrenciler sistemdeki bloke nedeniyle ders seçemeyeceklerdir.

Yoğunluk yaşanmaması için ödemelerin son tarihe bırakılmamasını önemle hatırlatırız.

Öğrenim ücretinin hesaplanması ve ödeme yöntemleri ile ilgili tereddüt ettiğiniz konularda bilgi almak için Mali İşler Direktörlüğüne maliisler@sehir.edu.tr e-mail adresinden ulaşabilirsiniz.

2020 yılının tüm öğrencilerimiz için başarılı bir yıl olmasını dileriz.

Mali İşler Direktörlüğü

BANKA HESAP BİLGİLERİ

TL ödemeler için:

Hesap adıİstanbul Şehir Üniversitesi
Banka adıHalkbank
Şube adı ve koduİstanbul Şehir Üniversitesi Uydu Şubesi (1688)
Hesap No10100002
IBANTR50 0001 2001 6880 0010 1000 02

Yurt dışı (USD) ödemeler için:

Hesap adıİstanbul Şehir Üniversitesi
Banka adıHalkbank
Şube adı ve koduİstanbul Şehir Üniversitesi Uydu Şubesi (1688)