Haziran 2019 İngilizce Yeterlik Sınavı (İYS) Hakkında Bilgilendirme
20.05.2019
Haziran 2019 İngilizce Yeterlik Sınavı (İYS) Hakkında Bilgilendirme
​Değerli Öğrencilerimiz,

11 - 12 Haziran 2019 tarihlerinde İngilizce Yeterlik Sınavı (İYS) yapılacaktır. Aşağıda belirtilen öğrencilerin bu sınava girme hakları bulunmaktadır:

• ​​​2017-2018 Akademik Yılı Güz/Bahar/Yaz Dönemi’nde Upper-Intermediate seviyesini başarıyla bitirmiş öğrenciler,
  • 2017-2018 Akademik Yılı Güz/Bahar/Yaz Dönemi’nde Pre-Faculty seviyesini başarıyla bitirmiş, ancak STEP’te başarılı olamamış öğrenciler,
  • 2018-2019 Akademik Yılı Güz Dönemi’nde B2 seviyesini başarıyla bitirmiş, ancak STEP’te başarılı olamamış öğrenciler,
  • Bulundukları seviyeye bakılmaksızın 2 senelik (kayıt dondurulan dönemler ve yaz dönemleri hariç toplam 4 dönem) İngilizce hazırlık eğitim hakkını doldurmuş olan öğrenciler .

Yukarıdaki gruplarda bulunan öğrencilerin sınav ücreti olarak 450TL ödemeleri gerekmektedir. Bu öğrenciler öncelikle Dragos Kampüsü AB2 binasında 2003 numaralı İngilizce Hazırlık Programı Sekreterliğine gelerek başvuru için bir dilekçe formu dolduracaklardır. Bu formu doldurma süresi 29 Mayıs 2019 Çarşamba günü mesai bitimine kadardır. Form doldurmamış öğrenciler sınava alınmayacaklardır. Sınav ücreti İngilizce Hazırlık Programının başvuru dilekçesinin kabulü sonrasında yatırılmalıdır. Başvuru, web sitemizde (https://www.sehir.edu.tr/tr/akademik/diller-okulu/ingilizce-hazirlik-programi/step-sample) bulunan formun doldurulup imzalanıp taranmış halinin dillerokulu@sehir.edu.tr adresine gönderilmesi ile de mümkündür.

Bilgilerinize sunarız.
İngilizce Hazırlık Programı