ÖĞRETİM GÖREVLİSİ ALINACAKTIR
26.07.2019
İstanbul Şehir Üniversitesi Meslek Yüksekokulu'na öğretim görevlisi alınacaktır.
​​İstanbul Şehir Üniversitesi Rektörlüğünden:​

Üniversitemizin aşağıda belirtilen bölümleri için 2547 sayılı Yükseköğretim Kanunu’nun ilgili maddeleri ile 09.11.2018 tarih ve 30590 sayılı Resmi Gazete’de yayımlanan "Öğretim Üyesi Dışındaki Öğretim Elemanı Kadrolarına Yapılacak Atamalarda Uygulanacak Merkezi Sınav ile Giriş Sınavlarına İlişkin Usul ve Esaslar Hakkında Yönetmelik" hükümleri uyarınca tam zamanlı öğretim görevlisi alınacaktır.

FAKÜLTE/YÜKSEKOKULBÖLÜMUNVAN
KADRO
 ADEDİ
ÖZEL KOŞULLAR
Meslek Yüksekokuluİnşaat /
İnşaat Teknolojisi
Öğretim Görevlisi1İnşaat Mühendisliği lisans mezunu olmak, alanında tezli yüksek lisans yapmış olmak.
Meslek YüksekokuluTasarım /
İç Mekân Tasarımı
Öğretim Görevlisi1Mimarlık, İç Mimarlık, İç Mimarlık ve Çevre Tasarımı bölümlerinin birinden lisans mezunu olmak, alanında tezli yüksek lisans yapmış olmak.
Meslek YüksekokuluÇocuk Bakımı ve Gençlik Hizmetleri / ​Çocuk Gelişimi
Öğretim Görevlisi1Okul Öncesi Öğretmenliği, Çocuk Gelişimi, Çocuk Gelişimi ve Eğitimi Öğretmenliği bölümlerinin birinden lisans mezunu olmak, alanında tezli yüksek lisans yapmış olmak.
Meslek YüksekokuluTasarım /
Grafik Tasarımı
Öğretim Görevlisi1Grafik Tasarım, Resim-İş Öğretmenliği veya Görsel İletişim Tasarım  bölümlerinin birinden lisans mezunu olmak, alanında tezli yüksek lisans yapmış olmak.
Meslek YüksekokuluBilgisayar Teknolojileri / Bilgisayar ProgramcılığıÖğretim Görevlisi2Bilgisayar Mühendisliği, Yazılım Mühendisliği, Bilgisayar ve Yazılım Mühendisliği, Bilişim Sistemleri Mühendisliği, Bilgisayar Öğretmenliği, Bilgisayar ve Kontrol Öğretmenliği, Bilgisayar Sistemleri Öğretmenliği, Bilgisayar Teknolojisi ve Bilişim Sistemleri, Bilgisayar ve Öğretim Teknolojileri Öğretmenliği, Matematik-Bilgisayar, Bilgisayar Bilimleri bölümlerinin birinden lisans mezunu olmak, alanında tezli yüksek lisans yapmış olmak.
Meslek YüksekokuluHukuk / AdaletÖğretim Görevlisi1Hukuk Fakültesi lisans mezunu olmak, alanında tezli yüksek lisans yapmış olmak.

BAŞVURU için İSTENEN BELGELER:
1) Başvurulan kadroyu ve iletişim bilgilerini belirten başvuru dilekçesi
2) YÖK Formatlı Özgeçmiş
3) 1 Adet Fotoğraf (Son altı ay içinde çekilmiş)
4) Nüfus Cüzdan fotokopisi
5) Lisans Diploması (Şahsen başvurularda diplomanın aslı, posta ile yapılan başvurularda onaylı diploma fotokopisi gerekmektedir)
6) Tezli Yüksek Lisans Diploması
7) Yabancı ülkelerden alınmış olan diplomaların denklik belgesi
8) Lisans Transkripti (Şahsen başvurularda transkriptin aslı, posta ile yapılan başvurularda onaylı transkript fotokopisi gerekmektedir)
9) ALES Belgesi (ALES muafiyeti için görev yapılan yükseköğretim kurumlarından alınacak hizmet belgesi veya atama olur yazısı. ALES'ten en az 70 puan almış olmak.)
10) Erkek adaylar için askerlik terhis, tecil veya muaf olduğuna dair belge.

BAŞVURU ADRESİ:
İstanbul Şehir Üniversitesi Meslek Yüksekokulu Sekreterliği (Oda No: AB3015)
İstanbul Şehir Üniversitesi Dragos Kampüsü
Orhantepe Mahallesi, Turgut Özal Bulvarı, No: 21
34865 Dragos, Kartal - İstanbul
T: 444 40 34 (Dahili: 9231)

Başvurular ilgili Meslek Yüksekokulu Sekreterliğine şahsen, posta yoluyla veya myo_info@sehir.edu.tr​ adresine e-posta yoluyla  ile yapılmalıdır.
Süresi içinde yapılmayan ve eksik belgeli başvurular dikkate alınmayacak olup, posta ile yapılan başvuruların son başvuru tarihine kadar ilgili bölüme ulaşmış olması gerekmektedir. Postadaki gecikmeler dikkate alınmayacaktır.

Başvuru süresi ilan tarihinden itibaren 15 gündür.

Ön değerlendirme sonuçları ve kesin sonuçlar Üniversitemizin web sitesinde (www.sehir.edu.tr) yayınlanacak olup bu aynı zamanda tebligat niteliğinde olacaktır. Ayrıca tebligat yapılmayacaktır.

BAŞVURU ve SINAV TAKVİMİ:
​İlk Başvuru Tarihi​​
26.07.2019​