ÖĞRETİM GÖREVLİSİ ALINACAKTIR | Meslek Yüksekokulu
17.01.2020
İstanbul Şehir Üniversitesi Meslek Yüksekokulu'na öğretim görevlisi alınacaktır.
​​​​İstanbul Şehir Üniversitesi Rektörlüğünden:​

Üniversitemizin aşağıda belirtilen bölümlerine, 2547 sayılı Yükseköğretim Kanunu’nun ilgili maddeleri ile 09.11.2018 tarih ve 30590 sayılı Resmi Gazete’de yayımlanan "Öğretim Üyesi Dışındaki Öğretim Elemanı Kadrolarına Yapılacak Atamalarda Uygulanacak Merkezi Sınav ile Giriş Sınavlarına İlişkin Usul ve Esaslar Hakkında Yönetmelik" hükümleri uyarınca tam zamanlı öğretim görevlisi alınacaktır.

FAKÜLTE/YÜKSE​​KOKULBÖLÜMÖĞRETİM ELEMANIKADRO ADEDİÖZEL KOŞULLAR
Meslek YüksekokuluSosyal Hizmet ve Danışmanlık /
Sosyal Hizmetler
Öğretim Görevlisi1Psikoloji lisans mezunu olmak. Yüksek lisansını Sağlık Psikolojisi ile ilgili bir alanda tamamlamış olmak. Doktorasını Sağlık Psikolojisi ile ilgili alanlarda yapıyor olmak.
Meslek YüksekokuluMülkiyet Koruma ve Güvenlik / İş Sağlığı ve GüvenliğiÖğretim Görevlisi1İş Sağlığı ve Güvenliği alanında tezli yüksek lisans yapmış olmak. B sınıfı İş Güvenliği Uzmanlığı sertifika sahibi olmak.

BAŞVURU için İSTENEN BELGELER:
1) Başvurulan kadroyu ve iletişim bilgilerini belirten başvuru dilekçesi
2) YÖK Formatlı Özgeçmiş
3) 1 Adet Fotoğraf (Son altı ay içinde çekilmiş)
4) Nüfus cüzdanı fotokopisi
5) Lisans Diploması
6) Tezli Yüksek Lisans Diploması
7) Yabancı ülkelerden alınmış olan diplomaların denklik belgesi
8) Lisans Transkripti
9) ALES Belgesi (ALES muafiyeti için görev yapılan yükseköğretim kurumlarından alınacak hizmet belgesi veya atama olur yazısı)
10) Erkek adaylar için askerlik terhis, tecil veya muaf olduğuna dair belge.

BAŞVURU ADRESİ:
İstanbul Şehir Üniversitesi Meslek Yüksekokulu
İstanbul Şehir Üniversitesi Dragos Kampüsü
Orhantepe Mahallesi, Turgut Özal Bulvarı, No: 21
34865 Dragos / Kartal / İstanbul
T: 444 4 034 (Dahili: 9231)

Başvurular Meslek Yüksekokulu Sekreterliğine şahsen, posta veya e-posta (myo_info@sehir.edu.tr​​) yoluyla yapılmalıdır.

Süresi içinde yapılmayan ve eksik belgeli başvurular dikkate alınmayacak olup, posta ile yapılan başvuruların son başvuru tarihine kadar ilgili bölüme ulaşmış olması gerekmektedir. Postadaki gecikmeler dikkate alınmayacaktır.

Başvuru süresi ilan tarihinden itibaren 15 gündür.​

Ön değerlendirme sonuçları ve kesin sonuçlar Üniversitemizin web sitesinde (www.sehir.edu.tr) yayınlanacak olup bu aynı zamanda tebligat niteliğinde olacaktır. Ayrıca tebligat yapılmayacaktır.

BAŞVURU ve SINAV TAKVİMİ:
​İlk Başvuru Tarihi​​
17.01.2020