"Blockchain Gelecektir" Farkındalık Semineri
7.10.2019 10:00
Saat:
YER : AB7-7101

​Blockchain; hayatımızda büyük yer edecek ve Dünya'nın ekonomi, finans ve devlet kurgusunu, insanın yerini ve pozisyonunu ciddi şekillerde değiştirecek bir teknolojidir. Şu an rezerve dayalı, istatistiklerle ölçülebilen ekonomilerden; işleme dayalı, anlık olarak arz ve talebin ölçülebildiği ekonomilere doğru ilerlemekteyiz. Böyle bir gidişat, dolara karşı alternatiflerin oluşabileceği anlamına geliyor. Bu bağlamda Üniversite öğreniminizde ve sonrası profesyonel iş hayatınızda doğru önlemleri almanız doğrultusunda Blockchain teknolojisini öğrenmek ve kullanmak ile bir adım önde olacaksınız.

Blockchain konusunda farkındalığın arttırılması amacıyla, İstanbul Şehir Üniversitesi Yaşam Boyu Öğrenim Merkezi tarafından 7 Ekim 2019 tarihinde Dragos Kampüste "Blockchain Gelecektir" başlıklı bir seminer düzenlenecektir.

Blockchain teknolojileriyle ilgilenen ve/veya Blockchain ile ilgili daha fazla bilgi edinmek isteyen herkes seminere katılabilir.

SEMİNER KATILIM FORMU İÇİN TIKLAYINIZ.

​​​