MARUF - Marmara Urban Forum
Üniversitemiz Şehir Araştırmaları Merkezi'nin akademik partnerleri arasında bulunduğu Marmara Urban Forum, 1-2-3 Ekim 2019 tarihlerinde İstanbul Kongre Merkezinde!
Tarih:
1.10.2019 09:00
Saat:
YER : İstanbul Kongre Merkezi
​​​​Marmara Belediyeler Birliği tarafından 1-2-3 Ekim 2019 tarihlerinde İstanbul Kongre Merkezinde (Harbiye/Şişli) iki yılda bir düzenlenmesi planlanan, şehirleşme ve yerel yönetimler alanlarında küresel ölçekte bilgi ve deneyim paylaşımını amaçlayan MARUF - Marmara Urban Forum - Marmara Uluslararası Kent Forumu düzenlenecektir.

İstanbul Şehir Üniversitesi Şehir Araştırmaları Merkezi'nin akademik partneri olduğu etkinliğe Üniversitemiz öğretim üyeleri Alim Arlı, Eda Ünlü Yücesoy ve Yunus Uğur konuşmacı olarak katılacaklardır.
(Öğretim üyelerimizin yer alacakları oturumlarla ilgili aşağıdaki linklerden bilgi alabilirsiniz.)

"Çözüm Üreten Kentler" ana teması ile 12 alt temanın (Çevre ve İklim Değişikliği, Şehir Teknolojileri ve İnovasyon, Ulaşım ve Hareketlilik, Kentsel Altyapı, Konut ve Yapılı Çevre, Göç, Kent Ağları, Yerel Kalkınma, Sosyal Kapsayıcılık, Dayanıklılık, Kamusal Mekân, Yönetişim) ele alınacağı MARUF'ta 25 ülkeden 200'den fazla konuşmacı yer alacaktır.

Etkinlik programına ve daha detaylı bilgiye MARUF web sitesinden ulaşılabilir.

​​​