Yuvarlak Masa Buluşmaları 6
Halkla İlişkiler ve Reklamcılık Bölümü
​​​KONUŞMACI:
Kübra Güner, ​Digital Partners İçerik ve Strateji Direktörü
Cağaloğlu Anadolu Lisesi ve Galatasaray Üniversitesi İletişim Fakültesini bitirdikten sonra MBA Yüksek Lisans eğitimini de Galatasaray Üniversitesinde tamamladı. Yazarlığa yatkınlığı ve pazarlama eğitimi dolayısıyla elde ettiği bakış açısı, kendisine reklam sektörünün kapılarını açtı ve uzun yıllar reklam yazarlığı yaptı. Kariyerinde hızla ve keyifle ilerleyerek kısa sürede ‘senior’ oldu, eğitimden akaryakıta, gıdadan giyime pek çok sektörün öncüleri sayılan markalara hizmet verdi ve Kristal Elma dahil olmak üzere ödül almış işlerin ekiplerinde yer aldı, reklam yazarlığı eğitimleri verdi. Digital Partners’ın İçerik ve Strateji Direktörü olarak reklam kariyerine devam eden Güner, iletişim ve reklam konularında eğitimler vermeye devam ediyor.