YUVARLAK MASA BULUŞMALARI 9
İstanbul Şehir Üniversitesi Halkla İlişkiler ve Reklamcılık Bölümü

KONUŞMACI:
Burcu Dinç - Koçtaş Yapı Marketleri Tic. A.Ş. Kurumsal İletişim Yöneticisi
1987 yılında İstanbul’da doğan Burcu Dinç, tüm eğitimini İstanbul’da tamamlamıştır. Yeditepe Üniversitesi’nde %100 burslu olarak İngilizce İşletme bölümünden mezun olan Dinç, iş hayatına öğrencilik döneminde part-time olarak çalıştığı bir etkinlik ajansında başlamıştır. 2,5 yıllık deneyimin ardından iş hayatına %70 Fransız ortaklı, dünyanın bir numaralı zemin kaplama firmasının Türkiye ofisi Tarkett Aspen’de Pazarlama Uzmanı olarak devam etmiştir. 2 yıllık uzmanlığın ardından Pazarlama Şefi pozisyonuna terfi ederek şirketin tüm B2B pazarlama stratejilerinden sorumlu olmuştur. Perakende sektörünün en önemli etkinliği Perakende Günleri’ni düzenleyen Soysal firmasında kariyerine devam eden Dinç, yurtdışı ve yurtiçi etkinliklerinde müşteri ilişkileri ve pazarlama aktivitelerini yürütmüştür. Son olarak Koçtaş Yapı Marketleri Tic. A.Ş’ne Kurumsal İletişim Uzmanı olarak katılan Dinç, 2 yılın ardından Kurumsal İletişim Yöneticisi rolüne terfi etmiş ve Koçtaş markasının itibar yönetimini üstlenmiştir. İş hayatına devam ederken Bahçeşehir Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Stratejik Pazarlama ve Marka Yönetimi yüksek lisans programını tamamlayan Dinç, iyi derecede İngilizce bilmektedir.