Rektörümüz Prof. Dr. Peyami Çelikcan Gençlik ve Spor Bakanımız Dr. Mehmet Kasapoğlu'nu Ziyaret Etti
10.10.2018
İstanbul Şehir Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Peyami Çelikcan, Türkiye Cumhuriyeti Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Kasapoğlu'nu makamında ziyaret etti.
​Ziyaret sonrası sosyal medya hesabında ziyaretten bir fotoğraf paylaşan Prof. Dr. Peyami Çelikcan, açıklamasında söyle yazdı;

"Spor Toto Genel Müdürü iken spor altyapısının güçlenmesine önemli katkılarda bulunan yeni Gençlik ve Spor Bakanımız Dr. Mehmet Kasapoğlu'nu tebrik ederiz. Gençlerimizin spora yönlendirilmesinde Bakanlığımız kadar üniversitelerimize de önemli görevler düşüyor. Güçlü bir işbirliğiyle daha büyük sportif başarılara imza atmak mümkün. Bu işbirliğini en iyi şekilde kuracağına inandığımız Dr. Mehmet Kasapoğlu'na Bakanlık görevinde başarılar dileriz."