ŞEHİR Kariyer Fest Birçok Öncü Firmayı Öğrencilerle Buluşturdu
23.05.2018
9 - 10 Mayıs tarihlerinde İstanbul Şehir Üniversitesi Dragos Kampüsünde ikincisini düzenlenen “Kariyer Festivali", 75'e yakın firmayı ŞEHİR'li öğrencilerle buluşturdu.

​​​​​​​7200 m2 lik dev festival alanında gerçekleştirilen etkinlikte ŞEHİR'li öğrenciler sektörlerinin önde gelen; TRT World, Huawei, Albayrak Holding, CarrefourSA, Kiğılı, Kızılay, Vakıf Katılım, Mental HR, Sola Unitas gibi firmalarıyla bir araya gelerek pekçok farklı kurumu daha yakından tanıma ve staj başvurusu yapma fırsatı buldu.

Ayrıca festival boyunca, Bando Korteji, Ritim gösterileri, Gastronomi Workshopları, Discover The Dragos oyunu ve konserler ile tüm ŞEHİR'lilerin sosyalleşebileceği, bir arada keyifli vakit geçireceği etkinlikler düzenlendi.

Kariyer Festivalinin çoşkusu festival alanıyla da sınırlı kalmadı; ŞEHİR Kariyer Merkezi ofisi ve konferans salonlarında da çeşitli kariyer oturumları gerçekleşti. ŞEHİR'li öğrenciler, insan kaynakları alanındaki çok kıymetli tecrübeleriyle Murat Yıldız'dan başarılı bir mülakatın püf noktalarını öğrenirken, profesyonel yaşamda kendi tarzını oluşturmak adına Nilüfer Bayrak ile kurumsal hayatta stil semineri yapıldı.

Kariyer festivalin ikinci gününde ise, Albayrak Holding, Ericcson, Huawei, LC Waikiki ve Login Yazılım gibi değerli şirketlerin yöneticileri ile “Way of Waking Up" isimli panel gerçekleştirildi. ŞEHİR Psikoloji Bölömü Öğretim Üyesi Ulaş Özcan, Yıldız Holding İnsan Kaynakları departmanından Genel Müdür Yardımcısı Bahattin Aydın ve Bilgi Üniversitesi Endüstri ve Örgüt Psikolojisi Danışmanlık Programı Sorumlusu Doç. Dr. İdil Işık “Türkiye'de Örgütsel Davranış" isimli panelde ŞEHİR'li öğrencilerle buluştur.

Akademisyenlerin ve öğrencilerin yoğun katılımlarıyla iki gün süren kariyer festivali, Melisa Karakurt ve ekibinin keyifli konseri ile tamamlandı.