Geçen Yıl Hayatını Kaybeden Öğrencimiz Burak Karahan'ı Andık
9.05.2018
İşletme ve Yönetim Bilimleri Fakültesi, geçen yıl hayatını kaybeden öğrencimiz Burak Karahan anısına bir etkinlik gerçekleştirdi.
​​​​​​​​Üniversitemiz İşletme ve Yönetim Bilimleri Fakültesi, geçen yıl hayatını kaybeden öğrencimiz Burak Karahan’ı anmak amacıyla 8 Mayıs 2018, Salı günü bir etkinlik düzenledi.

Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Peyami Çelikcan’ın yanı sıra Burak Karahan’ın ailesi ve öğrencilerimizin katılımı ile gerçekleştirilen etkinlik iki oturum şeklinde düzenlendi. İlk oturumda İstanbul Şehir Üniversitesi Mütevelli Heyet Başkanı Prof. Dr. Ömer Dinçer, "Siyasetnameleri Yönetim Bilimci Gözüyle Yeniden Okumak" isimli yeni kitabı çerçevesinde bir konuşma yaptı.

Etkinliğin ikinci oturumu ise "İslami İktisat ve Yönetim Düşüncesini Yeniden Düşünmek" başlığı altında yapıldı. İstanbul Şehir Üniversitesi İşletme ve Yönetim Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ahmet Faruk Aysan'ın moderatörlüğünde yapılan oturumda İstanbul Şehir Üniversitesi Tarih Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Cengiz Kallek ile TCMB Banka Meclisi Üyeleri Prof. Dr. Necdet Şensoy ve Prof. Dr. Sabri Orman birer sunum gerçekleştirdi.