2019-2020 Akademik Yılı Erasmus+ Öğrenim Hareketliliği Başvuru Çağrısı 11 Şubat'ta Açılıyor!
25.01.2019
2019-2020 Akademik Yılı Erasmus+ Öğrenim Hareketliliği'ne başvurular 11 Şubat'ta başlayacak.
​Türkiye Ulusal Ajansı tarafından yürütülen Erasmus+ programı sayesinde üniversite öğrencilerine Avrupa ülkelerinde eğitim alma imkanı sunan "Erasmus+ Öğrenim Hareketliliği"ne 2019-2020 akademik yılı için başvurular 11 Şubat 2019 tarihinde başlayacak.
Son başvuru tarihinin 8 Mart 2019 olduğu öğrenim hareketliliğine başvurmak isteyen ŞEHİR öğrencileri, başvurularını outgoing.sehir.edu.tr adresi üzerinden online olarak yapacaklar.
Erasmus+ Öğrenim Hareketliliği ile Avrupa'da 1 ya da 2 dönem süreyle öğrenim görmek isteyen tüm öğrencilerimiz www.sehir.edu.tr/tr/uluslararasi/erasmus-ve-degisim-programlari/giden-ogrenci-hareketliligi sayfasından detaylı bilgi alabilirler.
Erasmus+ anlaşmalarımızı ve gidebileceğiniz Avrupa ülkelerini görmek için tıklayınız​.

ŞEHİR Uluslararası İlişkiler Ofisi | Erasmus+ Ekibi