ŞEHİR Kulüpler Fuarı'na Yoğun İlgi
17.10.2019
60'tan fazla öğrenci kulübüne ev sahipliği yapan Kulüpler Fuarı'nda ŞEHİR'li öğrenciler ve çalışanlar bir araya geldi.
​​​​​Her yıl Üniversitemizdeki öğrenci faaliyetlerini tanıtmak, yeni ilgi alanları keşfetmek ve kolektif çalışmayı pekiştirmek amacıyla düzenlenen ŞEHİR Kulüpler Fuarı bu yıl 17 Ekim 2019 Perşembe günü Öğrenci Merkezi'nde gerçekleşti.

İstanbul Şehir Üniversitesi Öğrenci Etkinlikleri Ofisi tarafından düzenlenen Kulüpler Fuarı'nda farklı ilgi alanlarına hitap eden 60'tan fazla kulüp, ŞEHİR'li öğrencilere faaliyetlerini tanıtarak yeni dönem için üye kayıtları aldı.

Tasarım Kulübü, Japon Kültür ve Sanat Kulübü, İnsansız Sistemler Kulübü, Badgers Amerikan Futbolu Kulübü, Çeviri Kulübü, Ahbap Kulübü, Dağcılık ve Doğa Sporları Kulübü gibi farklı ilgi alanlarında çalışan öğrenci kulübünün yer aldığı fuar, birbirinden renkli görüntülere de sahne oldu.

​Rektörümüz Prof. Dr. Peyami Çelikcan da stantlara uğrayarak kulüp temsilcileriyle sohbet etti.

Birlikte çalışmanın, değer yaratmanın ve paylaşmanın öneminin vurgulandığı fuar ŞEHİR'lilerin yoğun ilgisi ve katılımıyla sona erdi.