ŞEHİR ile Sultan Zainal Abidin Üniversitesi Arasında İş Birliği
5.10.2018
Üniversitemiz ile Malezya Sultan Zainal Abidin Üniversitesi (UNISZA) arasında iş birliği protokolü imzalandı.
​​​​​​​​​İstanbul Şehir Üniversitesi uluslararası akademik iş birliklerine bir yenisini daha ekledi.

Malezya Sultan Zainal Abidin Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dato' Dr. Ahmad Zubaidi bin A.Latif ve Rektör Yardımcısı Vekili Associate Prof. Dr. Mohd Afandi bin Salleh'in de aralarında bulunduğu heyet ile 35 UNIZSA öğrencisi 4 Ekim 2018 tarihinde üniversitemizi ziyaret etti.

UNISZA ile ŞEHİR arasında geliştirilebilecek akademik fırsatların görüşüldüğü ziyarette, iki üniversite arasında bir iş birliği protokülü de imzalandı. İmza töreninden sonra UNISZA öğrencileri, geleneksel dans ve yakın dövüş sanatları üzerine iki kısa performans sergiledi.