ŞEHİR'de "PsychART" Resim Sergisi Açıldı
26.11.2019
ŞEHİR Psikoloji Bölümü öğrencisi Ayşe Zeynep Kaya'nın karakalem resim çalışmalarından oluşan "PsychART" adlı sergi ŞEHİR Galeri'de açıldı.
​​​​​​​​​​İstanbul Şehir Üniversitesi İnsan ve Toplum Bilimleri Fakültesi Psikoloji Bölümü 4. sınıf öğrencisi Ayşe Zeynep Kaya’nın psikoloji ve resim disiplinlerini bir araya getirdiği "PsychART" adlı resim sergisi ŞEHİR Galeri’de açıldı. Açılışına Rektör Prof. Dr. Peyami Çelikcan’ın da katıldığı sergiye, akademisyen ve öğrenciler büyük ilgi gösterdi.

Psikolojik hastalıklara dikkat çekmeyi amaçlıyor
Psikolojik rahatsızlıkların karakalem ile sürrealist tarzda ve metaforlar kullanılarak resmedildiği sergi, psikoloji ve resim disiplinlerini bir araya getiriyor. Somut olarak göremediğimiz psikolojik rahatsızlıkları resim aracılığıyla somutlaştırmayı ve bu hastalıklara dikkat çekmeyi amaçlayan sergi, 25 Kasım - 1 Aralık 2019 tarihleri arasında ŞEHİR Galeri’de görülebilir.

​​​