Rehber Öğretmenler ŞEHİR PDR Günleri'nde Buluştu
14.05.2018
Kartal İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ile İstanbul Şehir Üniversitesi iş birliğiyle 10-11 Mayıs tarihlerinde "2. PDR (Psikolojik Danışma ve Rehberlik) Günleri" düzenlendi.
​​​​​​İstanbul Şehir Üniversitesi ve Kartal İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü iş birliğiyle, 10-11 Mayıs 2018 tarihlerinde Dragos Kampüsü Konferans Merkezinde "2. PDR Günleri" düzenlendi.

Açılış konuşmalarını Üniversitemiz Kurumsal İletişim ve Pazarlama Direktörü Dr. Öğretim Üyesi Ayşegül Başer ve Kartal Özel Eğitim Şube Müdürü Mine Hayta​'nın yaptığı program​a, Kartal Belediyesi Başkan Yardımcısı Feyyaz Kaynak ve Kartal ilçesinde görev yapan çok sayıda rehber öğretmen katıldı.

İki güren süren programın ilk gününde, ŞEHİR Psikoloji Bölümü Öğretim Üyesi Doç. Dr. İbrahim Şenay "Öfke Kontrolü"; ŞEHİR Hukuk Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Serap Yazıcı "Hukuk Devleti"; ŞEHİR Psikoloji Bölümü Öğretim Üyesi Dr. Fatıma Tuba Yaylacı "Ergen Psikolojisi" ve ŞEHİR İşletme Bölümü Öğretim Üyesi Dr. Mustafa Özel "Liderlik Stratejisi" başlıklı sunumlarını gerçekleştirdiler.
Programın ikinci gününde ise; ŞEHİR Psikoloji Bölümü Öğretim Üyesi Dr. Elif Çelebi "Farkındalık"; ŞEHİR Sosyoloji Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Ferhat Kentel "Yeniden Bakmak" ve son olarak ŞEHİR Psikoloji Bölümü Öğretim Üyesi Doç. Dr. Zeynep Ceren Acartürk "Çocuk İstismarı" başlıklı sunumlarını rehber öğretmenlerle paylaştılar.​
Programın kapanış konuşmasını Kartal İlçe Milli Eğitim Müdürü Ali Rıza Aka gerçekleştirdi.