İşletme Doktora Programı Açıldı!
15.02.2019
Doktora programlarımız arasına bir yenisini daha ekliyoruz. İşletme Enstitüsü bünyesinde İngilizce İşletme Doktora Programı açıldı!
​​​Küresel iş ortamında sizi başarıya ulaştıracak liderlik, işletmecilik ve yönetim becerileri kazandıran ŞEHİR İşletme Enstitüsü, lisansüstü programları arasına bir yenisini daha ekliyor. İngilizce eğitim verecek olan İşletme Doktora programı ile ŞEHİR İşletme Enstitüsü, global bir perspektife sahip liderler yetiştirme misyonunu pekiştiriyor.​

Toplam 7 fakülte, 3 enstitü ve 1 meslek yüksekokulu ile sunduğu nitelikli eğitimin yanı sıra her ihtiyacı karşılayan sosyal olanaklarıyla da ön plana çıkan ŞEHİR; 32 lisans, 14 önlisans, 19 yüksek lisans ve 5 doktora programı, güçlü akademik kadrosu ve teknolojik imkânları ile öğrencilerini geleceğe tam donanımlı bir şekilde hazırlıyor.

ŞEHİR İşletme Doktora programına başvuru koşulları ve diğer detaylar "Yüksek Lisans ve Doktora Programları" web sayfamızda ilan edilecektir.