İstanbul Şehir Üniversitesi ve BOTAŞ Arasında Eğitim İş Birliği
13.11.2018
İstanbul Şehir Üniversitesi tarafından Bakü Ceyhan petrol boru hattının yönetimini yürüten BOTAŞ INTERNATIONAL LTD. şirketi çalışanlarına yönelik, “Kurumsal Gelişim Eğitim Projesi” başlatıldı.

​​​​​​​​

Proje, İstanbul Şehir Üniversitesi Yaşam Boyu Öğrenim Merkezi, Yönetim Psikolojisi Uzmanı İbrahim Zeyd Gerçik Dr. ve Girişimcilik Bölüm Başkanı Doç. Dr. Erkan Erdemir tarafından yürütülüyor.

Program BOTAŞ'ın Adana Yumurtalık'taki genel merkezinde ve Ardahan, Erzurum, Erzincan, Sivas ve Kahraman Maraş'taki tüm istasyonlarında görev yapan yönetici, teknik ve idari personel düzeyindeki toplam 450 çalışanını kapsıyor.

Üç günlük bir eğitim modülünden oluşan programda “Problem Çözme ve Karar Verme, Zaman Yönetimi, Etkin İletişim, Zor Kişilerle İletişim ve Stres Yönetimi" konuları katılımcılara aktarılıyor.

Haftada üç gün yürütülen proje 48 günde tamamlanacak​

​​​