ŞEHİR ile Al-Neelain Üniversitesi Arasında İş Birliği
17.01.2018
Üniversitemiz ile Sudan Al-Neelain Üniversitesi arasında iş birliği protokolü imzalandı.
​​​​​​​​​​​İstanbul Şehir Üniversitesi uluslararası akademik iş birliklerine bir yenisini daha ekledi.

Sudan Al-Neelain Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Kamal Hashim Mohamed Osman ile aralarında üniversitenin Lisansüstü Eğitimler Fakültesi Dekanı Prof. Dr. El-Rasheed El Tahir Al-Bili ve Teknoloji ve Matematik-İstatistik Bilimleri Fakültesi Dekanı Dr. Yassir Daoud'un da bulunduğu heyet, 17 Ocak 2018 tarihinde üniversitemizi ziyaret etti.

100 bini aşkın öğrencisiyle Sudan'ın en büyük devlet üniversitesi olan​ Al-Neelain Üniversitesi ile ŞEHİR arasında geliştirilebilecek akademik fırsatların görüşüldüğü ziyarette, iki üniversite arasında bir iş birliği protokülü de imzalandı.