Sabah Gazetesi’nin internet sitesinde 04.11.2019 tarihinde yayınlanan haber hakkında cevap ve düzeltme
4.11.2019
Sabah Gazetesi’nin internet sitesinde 04.11.2019 tarihinde yayınlanan haberde gerçek dışı ve Üniversitemizin haklarına ağır saldırı teşkil eden ifadeler yer almaktadır. Söz konusu haberle ilgili düzeltme ve tekzip metnimiz dikkatlerinize sunulur.

​Sabah Gazetesi’nin 04.11.2019 tarihli www.sabah.com.tr adlı internet sitesinde, Kenan Kıran tarafından kaleme alınan ve yayınlanan “İstanbul Şehir Üniversitesi’ne usulsüz şekilde bedelsiz arazi tahsis edilmiş!” başlıklı haberde gerçek dışı ve Üniversitemizin haklarına ağır saldırı teşkil eden ifadeler yer almaktadır. Bu haberin içerdiği gerçeğe aykırı beyanlarla Üniversitemizin itibarının ze​delenmesi ve yanıltıcı yorumlarla devam eden hukuki süreçlere müdahale amaçlanmaktadır. Söz konusu haberle ilgili olarak göndermiş olduğumuz düzeltme ve tekzip metnimiz aşağıda dikkatlerinize sunulmaktadır.

Tekzip metni için lüt​fen tıklayın.