Öğrenci Etkinlikleri Ofisi

Öğrenci Kulüpleri akademik çalışmaların tamamlayıcı unsuru olarak üniversite yaşamının ayrılmaz parçalarıdır. Akademik çalışmalarının yanında entelektüel becerilerin geliştiği, iletişim kurmaya olanak veren, proje ve fikirlerin organize bir sosyallikle hayat bulduğu etkin ve üretken ortamlardır.

İstanbul Şehir Üniversitesi Öğrenci Kulüpleri bilimsel ilerlemeyi değerlerle destekleyen, uluslararası bir vizyon kazanma hedefinde olan ŞEHİR’li tüm fikir, grup ve proje, ekipler ve de bireysel girişimler için gerekli öngörü ve fikir altyapısına sahip atmosferi öğrencilere sunabilecek bir çeşitliliğe sahip. Kariyer hedefi olan ŞEHİR’li öğrenciler için kendilerini sınama fırsatı oluşturan ŞEHİR Öğrenci Kulüpleri aynı zamanda sosyal ve kültürel faaliyetlerle öğrencilere kendilerini rahat ifade edebilecekleri bir ortam sunuyor.

ŞEHİR’de üniversitenin iyi, doğru ve güzeli aramak, anlamak ve paylaşmak misyonuyla paralel faaliyetler yürüten, farklı alan ve disiplinlerde çok sayıda öğrenci kulübü bulunuyor. Fotoğraf Kulübü,  Müzik Kulübü,  Tiyatro Kulübü, Münazara Kulübü, International Debating Club (IDC), İşletme ve Ekonomi Kulübü, İletişim Kulübü, Mühendislik Kulübü, Genç Tema Kulübü, Psikoloji Kulübü, Sosyoloji Dükkanı, Liderlik Kulübü, Geleneksel Okçuluk Kulübü, Gezi Kulübü, Hukuk Kulübü, Tarih Kulübü, Gastronomi Kulübü, Savunma Sporları Kulübü, Mechanics AR-GE Kulübü, E-Spor Kulübü, Karadeniz Kulübü, Atatürkçü Düşünce Kulübü, Kariyer Kulübü, Edebiyat Kulübü, Sinema Kulübü ŞEHİR’de faaliyet gösteren kulüplerden bazıları.

İletişim: clubs@sehir.edu.tr