Rektörümüz Prof. Dr. Peyami Çelikcan Genç Türkiye Zirvesi'nde Konuşacak
27.04.2018
Rektörümüz Prof. Dr. Peyami Çelikcan, 28 Nisan Cumartesi günü "Genç Türkiye Zirvesi"nde konuşacak.
​Altı yıldır, liderlik, inovasyon, girişimcilik, bilgi toplumu ve dijital dönüşüm temalarının işlendiği "Genç Türkiye Zirvesi" bu yıl "Yerli ve Milli" temasıyla 26-29 Nisan 2018 tarihlerinde Lütfi Kırdar Kongre Merkezinde üniversite öğrencilerini ve genç profesyonelleri, alanında uzman konuşmacılar ile bir araya getiriyor.

28 Nisan Cumartesi günü 15:30 - 17:00 saatleri arasında "Sürdürülebilir Kent Yönetimi ve Akıllı Şehir Modelleri" başlıklı panelde Rektörümüz Prof. Dr. Peyami Çelikcan da oturum başkanı olacak.

Sürdürülebilir kent ve akıllı şehir kavramlarının konuşulacağı panelde, şehir merkezlerindeki artan nüfusa bağlı yapısal genişleme ve şehir insanlarının artan ihtiyaçları kapsamında, çevre, enerji verimliliği, trafik gibi konular ve yeni yönetim modelleri gündeme alınacaktır.

Genç Türkiye Zirvesi etkinlik programına ulaşmak için tıklayınız.