ŞEHİR Mezunu Ayşe Selin Zorlu, Zürih Psikiyatri Üniversite Hastanesi'nde Çalışıyor
2.12.2019
Üniversitemiz 2018-2019 akademik yılı mezunlarından Ayşe Selin Zorlu, Zürih Psikiyatri Üniversite Hastanesi'nde çalışmalarına devam ediyor.
​​Geçtiğimiz yıl İstanbul Şehir Üniversitesi Psikoloji Bölümü'nden mezun olan ve stajını Queen Mary University of London Deneysel Psikoloji Laboratuvarı bünyesinde yapan Ayşe Selin Zorlu, Zürih Psikiyatri Üniversite Hastanesi'nde misafir öğrenci olarak çalışmaya başladı.

İstanbul Şehir Üniversitesi Psikoloji Bölümü mezunu Ayşe Selin Zorlu, misafir öğrenci olarak Zürih Üniversitesi'ne bağlı Zürih Psikiyatri Üniversite Hastanesi'nde görev yapıyor.

Zürih Üniversitesi'nde Prof. Dr. Birgit Kleim'in öğrencisi olan Zorlu, görevi kapsamında terapi seanslarına ve süpervizyonlara katılıyor. Akademik çalışmalar da yapan Zorlu, Prof. Dr. Kleim ile birlikte, glukokortikoid reseptör geninin BCL1 polimorfizmi ve travmatik hafıza üzerindeki etkisi üzerine araştırma yapıyor.

Mezunumuz Ayşe Selin Zorlu ayrıca üniversitedeki ekiple birlikte Travma Sonrası Stres Bozukluğu'nun tedavisi ve müdahale yöntemleri üzerine bir meta-analiz çalışması da yürütüyor.