ŞEHİR'li Akademisyenlerin Deprem İletişimi Araştırmasına TÜBİTAK Desteği
10.09.2019
"Bilim İnsanları ve Vatandaşlar Arasında Bilim İletişimi" projesi, TÜBİTAK ARDEB SOBAG tarafından desteklenmeye uygun bulundu.
​​​​İstanbul Şehir Üniversitesi İletişim Fakültesi Sinema ve Televizyon Bölümü Öğretim Üyesi Doç. Dr. Ebru Kayaalp'in yürütücü ve Halkla İlişkiler ve Reklamcılık Bölümü Öğretim Üyesi Doç. Dr. Uğur Cevdet Panayırcı'nın da danışman olarak yer aldığı "Bilim İnsanları ve Vatandaşlar Arasında Bilim İletişimi: Beklenen İstanbul Depremi Üzerine Bir Araştırma" adlı proje, TÜBİTAK tarafından desteklenmeye uygun bulundu.

TÜBİTAK bünyesindeki Araştırma Destek Programları Başkanlığı (ARDEB) çatısı altında yer alan Sosyal ve Beşeri Bilimler Araştırma Destek Grubu (SOBAG) tarafından desteklenen projede ayrıca Boğaziçi Üniversitesi Kandilli Rasathanesi ve Deprem Araştırma Enstitüsü Jeofizik Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Ali Özgün Konca da, Araştırmacı olarak yer alıyor.