8.07.2019
ŞEHİR Öğretim Üyesi Doç. Dr. Eda Ünlü Yücesoy'un projesi TÜBİTAK 1003 programı kapsamında desteklenmeye uygun bulundu.

​​​​İstanbul Şehir Üniversitesi, Şehir Araştırmaları Merkezi Araştırmacısı ve Öğretim Üyesi Doç. Dr. Eda Ünlü Yücesoy'un Gazi Üniversitesi ve Hacettepe Üniversitesi'nden araştırmacılarla birlikte hazırladığı “Yaşam Çevrelerinin, Sağlık Göstergeleri ve Yaşam Kalitesi ile İlişkisi: Sağlıklı Kentler için Toplum Katılımlı Bir Model Önerisi" projesi TÜBİTAK 1003 programı kapsamında 30 ay süresince desteklenecek.

Şehir Araştırmaları Merkezi araştırmacısı ve İstanbul Şehir Üniversitesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Eda Ünlü Yücesoy'un, Gazi Üniversitesi ve Hacettepe Üniversitesi'nden araştırmacılarla birlikte hazırladığı “Yaşam Çevrelerinin, Sağlık Göstergeleri ve Yaşam Kalitesi ile İlişkisi: Sağlıklı Kentler için Toplum Katılımlı Bir Model Önerisi" başlıklı projesi, TÜBİTAK tarafından desteklenmeye uygun bulundu.

Sağlık araştırmaları, kentsel yaşam kalitesi, mekânsal istatistik, ağ analizi ve aktif kentler temaları üzerine odaklanacak olan proje, Gazi Üniversitesi'den Doç. Dr. Burcu Özüduru ve Hacettepe Üniversitesi'nden Prof. Dr. Hilal Özcebe ortaklığında gerçekleştirilecek.