Rona Serozan III. Kurgusal Dava Yarışması "En İyi Davalı Dilekçesi" Ödülü
5.06.2018
ŞEHİR Hukuk Fakültesi öğrencileri, Rona Serozan III. Kurgusal Dava Yarışması'nda "En İyi Davalı Dilekçesi" ödülünü kazandı.
​İstanbul Şehir Üniversitesi Hukuk Fakültesi öğrencileri, The European Law Students’ Association (ELSA), Esin Avukatlık Ortaklığı ve Çağa Hukuk Vakfı iş birliğiyle düzenlenen Rona Serozan III. Kurgusal Dava Yarışması'nda "En İyi Davalı Dilekçesi" ödülünün sahibi oldu. Final aşaması Bilgi Üniversitesi Santral Kampüsünde gerçekleştirilen yarışma, başta Rona Serozan olmak üzere, ulusal ve uluslararası çapta isim yapmış avukat ve akademisyenlerin hakemliğinde yapıldı.

Takım ruhu başarıya taşıdı
İstanbul Şehir Üniversitesi Hukuk Fakültesi ikinci sınıf öğrencileri; Merve Özçelik, Şuheda Varolgüneş, Ayşe Nur Yıldırım, Muhammet Emre Dereci ve Ahmet Said Yılmaz'dan oluşan takım, Hukuk Fakültesi öğretim üyesi Prof. Dr. Mustafa Aksu öncülüğünde yarışmaya hazırlandı. Ön eleme aşamasını başarıyla geçen ve yazılı aşamada toplam puan bazında dilekçeleri dereceye gelen İstanbul Şehir Üniversitesi Hukuk Fakültesi takımı finale adını yazdırdı. Finalde başarıyla mücadele eden İstanbul Şehir Üniversitesi takımının hazırladığı davalı dilekçesi "En İyi Davalı Dilekçesi" ödülünü almaya hak kazandı.